Ultima actualizare: azi, 21:14
DRM
Totul despre sex

Actul sexual genital

femeieDin vina creatorului au perechile asa multe probleme sexuale. Daca El ar fi vrut cu adevarat ca femeile sa se bucure de actul sexual, ar fi asezat clitorisul in interiorul vaginului. Singurul organ al corpului facut numai pentru placere sexuala intr-un taram al nimanui. Aceasta simpla defectiune de proiectare a generat nenumarate probleme. Cum multe femei au nevoie si de stimulare clitoridiana odata cu penetrarea, iata ca majoritatea nu au orgasm in timpul actului sexual.
Acelasi lucru este responsabil si de plangerea barbatilor privind activitatea sexuala. In timp ce femeile bombane ceva despre lipsa orgasmului in timpul actului sexual barbatii taxeza aspru lipsa de entuziasm a femeilor. Ei spun ca femeile considera acest sport o relaxare, in timp ce ei duc tot greul. Asa ca de ce sa isi mai bata capul daca oricum ei nu castiga nimic? Din fericire ambele probleme se rezolva simplu.
Vorba bunicii, mainile ocupate sunt maini fericite. Si la fel si zona genitala daca mainile se ocupa de ea. Lasand clitorisul la o parte, penetrarea poate insemna mai mult decat iti inchipui – un catralion de variatiuni ale acelei miscari de inainte- inapoi. De multe ori se crede ca actul sexual genital este cel mai putin imaginativ dintre toate.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Totul despre sex
O lecţie de biologie cum nu se predă la şcoală

A face amor este o aptitudine dobandita si trebuie sa muncesti serios pentru a deveni expert. N-o sa stapanesti niciodata...

Închide