Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

CSM Satu Mare reprezentat la Seminarul Internațional de Judo de la Poiana Brașov

Judo4Vasile Fușle senior, împreună cu Vasile Fușle jr. reprezintă CSM Satu Mare la Seminarul Internațional de Judo pentru arbitrii și antrenori, eveniment ce se desfășoară în perioada 23-26 aprilie, în Poiana Brașov. Seminarul este organizat de către Federația Română de Judo și EJU (Uniunea Europeană de Judo).

La stagiul de pregătire sunt prezenți peste 90 de antrenori și arbitri din 35 de țări de pe continentul european. Din partea CSM Satu Mare participă, în calitate de antrenor, Vasile Fuşle senior iar ca și arbitru continental, Vasile Fuşle jr.

Asemenea stagii se organizează anual în diferite țări din Europa, unde sunt dezbateri despre tehnicile de judo din diferite competiții internaționale.

„Comisia europeană de arbitri prezintă analiza arbitrajului mondial și totodată, perfecționarea acestuia, deoarece ne aflăm în anul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Sunt teme cu vizualizare video și soluționarea cazurilor dificile cu care ne întâlnim la aproape orice competiție majoră. Dar și teme practice care se dezbat pe tatami în kimono cu exemple clare de tehnici și diferite situații neclare”, a declarat Vasile Fușle jr.

Următoarea competiție la care va arbitra Vasile Fușle jr.este Cupa Europeană ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 8-10 mai.

Sursa: CSM Satu Mare

Judo1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.