Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Incendiu la acoperișul unei case din Santău

incendiu Moftinu MicÎn dimineaţa zilei de azi, la ora 08:50, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit, din localitatea Santău.

 La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Tăşnad care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă  acţionând pentru limitarea şi lichidarea incendiului, în colaborare cu SVSU Santău.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au  constatat că ardea acoperişul casei şi două magazii – anexe gospodăreşti, situate în imediata apropiere a locuinţei, astfel existând pericolul propagării focului la întreaga casă de locuit.

Au ars: acoperişul locuinţei, în proporţie aproximativă de 80%, tavanul din material lemnos, aparatura electronică şi mobilierul din interiorul casei, dar şi bunurile din magaziile de cereale şi alimente.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită, ca fiind un bec sau echipament de iluminat electric improvizat, care în urma unui scurtcircuit electric a aprins materialele de hârtie şi carton aflate lângâ bec.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.