Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

PortalSM, cel mai bun trăgător și locul I la ”Cupa presei la TIR”

Cupa presei la TIR (4)Reprezentanta PortalSM a câștigat astăzi titlul de cea mai bună trăgătoare la competiția ”Cupa presei la TIR”, organizată de Jandarmeria Satu Mare, dar și locul I pe echipe.

Competiția s-a desfășurat la poligonul de trageri din localitatea Moftin, unde alături de cadrele unității s-au întrecut și jurnaliștii sătmăreni.

Înainte de a începe concursul, jandarmii au instruit concurenții, le-au prezentat armele din dotare și i-au supus unei probe. Rând pe rând, jurnaliștii sătmăreni au tras cu pistoale rusești la țintă în panourile din poligon. După probă, concurenții însoțiți de jandarmi au intrat în competiția finală iar în urma tragerilor executate, cele mai multe puncte, 51, au fost cumulate de reprezentantul PortalSM, Anca Iederan, câștigând astfel titlul de “Cea mai bună trăgătoare”. “Cel mai bun trăgător” a revenit jurnalistului Adrian Butaru de la Informaţia Zilei, cu 50 de puncte.

De asemenea, locul I a fost ocupat și pe echipe de către PortalSM, unde jurnalista a concurat alături de George Negrea de la Jurnalul de Satu Mare. La echipe, locul II a fost deținut de publicația on line Informația Zilei, iar locul III de ITV Satu Mare.

Premiile au fost acordate de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, colonel Vasile Bocea, care i-a felicitat pe jurnaliști pentru rezultatele obținute, oferindu-le diplome de merit, medalii și cupe.

La final jandarmii au prezentat un exercițiu demonstrativ de tragere tactică, în care luptătorii din cadrul grupei Antiteroriste au dovedit că mânuiesc cu precizie, atât  de  pe loc, cât și în deplasare, pistolul Makarov, cât și pistolul mitralieră în lupta împotriva fenomenului terorist.

Ziua s-a încheiat la situl arheologic din localitatea Bobald, unde presa sătmăreană împreună cu cadrele unității au servit tradiționala mâncare, ciolan cu fasole.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.