Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Proiect strategic de modernizare a drumurilor. Vezi harta

Zamfir Ciceu, Adrian Stef (11)Preşedinţii Consiliilor Judeţene din Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare s-au întâlnit astăzi în Palatul Administrativ, în cadrul Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Nord-Vest, aprobând un proiect care vizează modernizarea mai multor tronsoane de drumuri judeţene printr-un proiect strategic la nivelul regiunii.

În cadrul întâlnirii, Zamfir Ciceu, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, a devenit noul preşedinte al CDR, fiind secondat de Adrian Ştef, vicepreședinte.

În cadrul reuniunii, membrii CDR Nord-Vest au aprobat Planul de Dezvoltare Regională Nord-Vest 2014-2020 şi proiectul strategic regional de transport „Transilvania Nord”. Acest proiect strategic prevede modernizarea a 601 km de drumuri judeţene din cele şase judeţe, având o valoare estimată de 204 milioane euro.

Adrian Ştef a spus că din judeţul Satu Mare sunt incluse două sectoare: Satu Mare – Borleşti având o lungime de 40 km, ce face o legătură spre Maramureș şi Beltiug – Dobra – Hurezu Mare – Corund – Bogdand – Hodod – 37 km, cu legătură spre județul Sălaj.

Proiectul urmează să primească finanţare după lansarea noii sesiuni de finanţare 2014-2020 prin Programul Operaţional Regional. Pentru noua strategie ADRNV are un buget de 661 milioane euro, faţă de 521 cât a fost în vechea sesiune. 

harta drumuri modernizare adrnv

2 comentarii

  1. alt zeusz Răspunde

    Bai limbricilor,deci mesaju’ este: usl traieste?! Tot faceti harti,tot aburiti oamenii,nu ati avut timp de 3 ani sa faceti ceva! Acum freaca cutitul pe os,la anul sunt alegeri si ati pus-o de o manarie,cum sa prostiti oamenii! Nu ne mai puteti pacali,voi astia care veniti din usl,TREBUIE sa plecati,care pe unde,vorba lu’ ponta,cum o vrea DNA! Asa ca ciocu’ mic si joc de glezne. In noiembrie a fost faza prima,urmeaza faza 2-a,cu si mai mari surprize,sau in inconstienta voastra NU credeti?

  2. jupiter Răspunde

    Draghe zeusz, postak care face pe ungurul, nu are la el fantezie!
    Io nu știu dake USL trăiește dar stiu că deja PNL e gata mort!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.