Ultima actualizare: azi, 13:48
Locale

Rudolf Fatyol, colaborator al Securităţii

rudolf fatyolDirectorul Filarmonicii Dinu Lipatti, Rudolf Fatyol, a pierdut procesul şi a fost declarat colaborator al Securităţii. Sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie dată marţi, 31 martie, este irevocabilă.

Înalta Curte a admis ultimul recurs declarat de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii împotriva sentinţei nr. 407 din 7 februarie 2014 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.

Astfel, instanța “Constată existenţa calităţii de colaborator al Securităţii în ceea ce îl priveşte pe pârâtul Fatyol Rudolf Stefan, fiul lui Rudolf Elmer şi Elisabeta, născut la data de 02.05.1957 în Carei, jud. Satu Mare, domiciliat în mun. Satu Mare, b-dul. Traian, nr. 7, bloc 1, ap. 3, jud. Satu Mare. Irevocabilă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 31 martie 2015”.

Fatyol a fost declarat colaborator al Securităţii în 2011, dar a atacat în instanţă hotărârea. 

6 comentarii

 1. pianul de sticla Răspunde

  aceasta bucat imensa de slanina ar trebui fugarit din acest oras , ma slaninosule nu ti rusine sa te uiti la colegii tai??? turnator imputit ce esti

  • colegu' Răspunde

   Lasa-l ma, ca se uita la noi si toarna.Drept ca se uita urat deci poate chiar i rusine.Si nu pute ma ca sa da cu parfumuri si cu h’aere si-n gat are haur nu fer.

 2. simpatizant al muzicii Răspunde

  Nu stiu ce sta in spatele acestui declaratii.
  Eu as fi mai multumita, daca el ar putea dovedi nevinovatia, char daca ajunge pana la Haga cum a promis pe un alt portal.
  Indiferent care e adevarul, important e ca D-ul Fatyol Rudolf e un mare talent,recunoscut atat in tara cat si in strainatate. Deocamdata asta a dovedit el pana prezent, fapt pentru care putem fi mandri de el, ca ne apartine, orasului Satu Mare.

 3. Stefania Varga Răspunde

  D-ul Fatyol Rudolf e un mare talent , la turnat, rusine…

 4. Stan matei Răspunde

  Mare talent in tara si strainatate?. El e solist si asta ar insemna sa cante concertele pt. vioara si orchestra de :Ceaikovski, Beethoven,Brahms, Sibelius,MENDELSSON (in MI MIN),mOZART (CONCERTUL NR 3 iN SOL MAJOR),Concertul de Berg, Concertul nr.2 de Bartók, Concertul nr.2 de Prokofiev şi Concertul nr.1 de Şostakovici. Astea sunt lucrari pt solisti de nivel mediu spre buni. De Paganini si …..ce sa mai spun?

 5. Boca ioan Răspunde

  “Mare” caracter și securistul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.