Ultima actualizare: ieri, 20:38
Locale

S-a deschis Casa Olimpia – condiții de 5 stele pentru jucători

inaugurare casa olimpia (45)Clubul de fotbal Olimpia Satu Mare pare să iasă încet din somnul letargic în care a fost aruncat de nepăsarea autorităților și a oamenilor de afaceri care s-au perindat prin conducere în ultimii ani. Un semn concludent al acestui lucru este și hotelul Casa Olimpia, care a fost inaugurat astăzi în prezența președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, a președintelui clubului FC Olimpia Satu Mare și a city managerului, Dan Băbuț, a preotului militar Cristian Silaghi, și a staff-ului tehnic al echipei, însoțit de câțiva jucători. Pe această cale, municipalitatea dorește să le ofere condiții foarte bune de cazare jucătorilor și juniorilor Olimpiei, apropiate de ceea ce se găsește la alte echipe. Putem să spunem că sunt cele  mai bune condiții din istoria clubului, din acest punct de vedere. Clădirea, de pe strada Retezatului, urmează să fie folosită pentru cazarea jucătorilor care nu sunt din Satu Mare și a juniorilor care fac naveta. Un bun exemplu este juniorul Daniel Tillinger, care face parte din circuitul primei echipe, dar făcea naveta dintr-o localitate din apropierea orașului Carei. Complexul dispune de 30 de locuri de cazare, iar în acest moment sunt deja cazați 12 jucători în 8 camere.

Prin deschiderea acestui mini-hotel dorim să le oferim condiții mai bune jucătorilor și am reușit să reducem simțitor cheltuielile pe care le aveam cu cazarea și cantonamentele. Au fost renegociate și condiții în care jucătorii luau masa, unde s-a făcut o reducere de aproximativ 20%. Totul este nou: zugrăveala, mobilierul,  grupurile sanitare și lenjeria de pat. Putem să ne bucurăm și de faptul că suntem printre puținele echipe care sunt la zi cu salariile. Cu primele avem încă câteva restanțe”, a declarat președintele clubului, Dan Băbuț. ”Olimpia este într-un moment bun și de acum cine joacă pentru acest club, trebuie să facă performanță”, a mai spus președintele Băbuț.

Inaugurarea a început cu sfințirea locului de către preotul militar Cristian Silaghi, pentru a aduce noroc echipei pe viitor. Adrian Ștef s-a declarat mulțumit de investiție și optimist în privința viitorului echipei. ”Olimpia este pe o poziție pe care ne-am dorit-o cu toții. Dacă acum câțiva ani, ne gândeam cum să nu cădem mai jos, acum ne putem gândi serios la promovare. Olimpia începe să conteze din nou în fotbalul românesc. Avem juniori la loturile naționale și echipa este printre primele în liga secundă. Satu Mare a dat jucători valoroși pentru România în trecut și dorim să se întâmple din nou. Eu cred în Olimpia și în staff-ul ei. Acum, cu acest hotel și celelalte modernizări din jurul clubului, avem pe ce să ne bazăm visele pentru promovare”, a declarat Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean.

Antrenorul Tiberiu Csik a recunoscut că e greu să apară în fața conducerii după șapte etape fără victorie, dar a ținut să precizeze că jucătorii nu mai au de acum de ce să se plângă și să nu facă performanță.

inaugurare casa olimpia (34)

Pentru viitor, pentru Olimpia Satu Mare se anunță alte investiții serioase, iar Baza Sportivă Someșul este ținta principală. După cum s-a mai anunțat, se dorește constuirea unei baze de antrenament moderne, cu 3 terenuri: două mici pentru antrenamente individuale și un teren sintetic, de dimensiuni mari, care să poată găzdui amicalele echipei mari, precum și alte jocuri ale echipei secunde sau de juniori. În acest moment, Olimpia nu are un teren pe care să poată disputa amicale în condiții acceptabile. Lucru incredibil pentru o echipă de talia Olimpiei. Partidele de verificare de până acum s-au desfășurat pe terenuri desfundate, în condiții improprii, așa cum este terenul Samobil. Echipele oaspete au criticat de foarte multe ori condițiile de joc de la Satu Mare, dar există speranțe că proiectul de modernizare a stadionului Olimpia sa fie aprobat în curând. Întrebarea este unde va juca Olimpia pe durata lucrărilor.

3 comentarii

  1. Sebi Răspunde

    Serios, 1 (una) poză?

  2. gutza, babutza Răspunde

    din banii de la pariuri l-am luat. LUX, nu?

  3. Supermanul Răspunde

    lol aicea sunt bani nostrii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.