Ultima actualizare: ieri, 22:43
Locale

Sute de kg de alimente şi îmbrăcăminte de la Doamna Stanca pentru Ucraina

ajutoare Ucraina, liceul Doamna Stanca (1)Elevii de la Colegiul Doamna Stanca au trimis astăzi spre şcoala parteneră din Veleatino, Ucraina, câteva sute de kg de alimente şi îmbrăcăminte, în sprijinul celor care au de suferit din cauza războiului.

Directoarea colegiului, Ana Maria Maruşca, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi consilierul Felician Pop au amintit cât este de importantă această acţiune pentru ajutorarea celor care au de suferit din cauza războiului.

“În momentul de faţă se întâmplă lucruri neplăcute în Ucraina, sper ca locuitorii judeţului Satu Mare să nu treacă prin asemenea momente, pentru că sunt clipe care te încearcă foarte greu. Acolo deja din păcate sunt peste 3.000 de victime în conflictul armat”, a afirmat Adrian Ştef.

El i-a felicitat pe elevi pentru mobilizarea şi le-a remintit că aşa cum alţii au sărit în sprijinul sătmărenilor la inundaţiile din 1970, aşa trebuie şi sătmărenii să-i ajute şi pe alţii.

Felician Pop a spus că relaţia de colaborare cu Veleatino a început când nimeni nu se gândea la nenorocirile care îi vor aştepta pe vecinii ucraineni.

“Noi am fost de un an de zile, am văzut cum se degradează de la o zi la alta situaţia. Faptul că şcoala voastră este înfrăţită cu cea din Veleatino s-a materializat frumos, şi am motiv să fiu mândru că am fost elevul acestei şcoli”, a spus Felician Pop.

Vicepreşedintele Consiliului Elevilor, Teodora Ţuţureanu, a spus că s-au adunat 103 kg de făină de grâu, 97 kg făină de mălai, 15 kg griş, 100 kg zahăr, 80 litri ulei, 80 kg paste, 50 kg orez, peste 160 de conserve, alte alimente, rechizite, haine şi papetărie. Produsele urmează să fie distribuite înainte de Paşte.

 

3 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Propaganda ieftina…

 2. parinte Răspunde

  Noi părinții am dat banii pe tot ce e acolo și alții se fotografiază. Cît bun simț….

 3. zeus Răspunde

  Pune si tu un leu pentru necăjiți din Ucraina ca sa nu fie propaganda atât de “ieftină”
  Iar tu “părinte”, nu ai niciun copil la Stanca! Acolo sunt copii cu părinți inteligenți și omenoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Demonstrații ale jandarmilor și coborâre cu tiroliana de pe Palatul Administrativ

Sute de elevi sătmăreni au coborât astăzi cu tiroliană de pe Palatul Administrativ, au tras cu arme și au urmărit...

Închide