Ultima actualizare: azi, 10:25
DRM
Locale

Accident la Botiz. Un microbuz de transport persoane, un TIR şi un BMW implicate (FOTO&VIDEO)

accident Botiz (4)UPDATE – Accident la Botiz. Din primele informaţii reiese că şoferul TIR-ului ar fi adormit la volan, ar fi intrat pe contrasens şi ar fi acroşat microbuzul şi BMW-ul. Microbuzul şi TIR-ul au ajuns în şanţ iar BMW-ul s-a înfipt în capul de pod. Cinci persoane sunt la Urgenţe cu leziuni
La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. şi o ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma acidentului, au rezultat rănirea a patru persoane.
Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Ora 16:50 – Accident la Botiz. Un accident de circulație a avut loc astăzi la ieșirea din Botiz spre Ciuperceni. În accident au fost implicate un microbus Fany, care circula pe ruta Botiz-Ciuperceni-Agriș, o autocisternă și un autoturism marca BMW X6.

Din primele informații a reieșit că microbusul de transport persoane, la ieșirea din Botiz, a fost lovit din lateral de autocisternă. În urma impactului puternic, ambele autovehicule s-au răsturnat în șanțul de la marginea drumului. Totodată, un alt autoturism BMW a intrat într-un cap de pod. Încă nu se cunosc cu exactitate detaliile accidentului.

În microbusul de transport persoane se afla doar șoferul. Cei trei șoferi implicați în accident, dar şi alţi pasageri au fost transportați de urgență la spital. 

Vom reveni cu detalii.

3 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    BMW-ul dupa cum arata nu avea mai mult de 30km/h.Pardon,am vrut sa scriu 130km/h,in localitate.

  2. Oroszi Judit Răspunde

    d-i POP ian este specialist, bravo

  3. Cetatean Răspunde

    Dar tiru cat avea, mai Ioane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Anunț Consiliul Județean Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare cu sediul în Piața 25 Octombrie, nr. 1, județul Satu Mare, anunță publicul interesat asupra depunerii...

Închide