Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Urmărit internaţional reţinut în vama Petea

images (2)Un bărbat din jud. Satu Mare, dat în urmărire internaţională, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Petea, deoarece avea emis pe numele lui un mandat european de executare a 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă.

Azi dimineaţă, în jurul orei 6.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Gheorghe G. de 32 de ani, domiciliat în judeţul Satu Mare.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

 Sătmăreanul era căutat de către autorităţile române deoarece Tribunalul Satu Mare a emis pe numele lui un mandat pentru executarea de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă.

Drept urmare, bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 Sursa: ITPF Sighetu Marmaţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.