Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Accident mortal pe DN 1C Satu Mare-Baia Mare. Două femei au decedat pe loc (FOTO& VIDEO)

accident41Un grav accident de circulație soldat cu doi morți și mai mulți răniți s-a petrecut astăzi pe Drumul Național 1C Satu Mare-Baia Mare, pe raza orașului Tăuții Măgherăuș. Din primele investigații efectuate la fața locului reiese că un autoturism înmatriculat în județul Maramureș și în care se aflau patru femei a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autobuz cu opt muncitori care circula regulamentar din sens opus. Femeile erau din Baia Mare și se întorceau din Satu Mare.

În urma impactului, două femei au decedat pe loc și alte două sunt în stare critică. Soferul autobuzului sustine ca in fata autoturismului nu circula nimeni si cel mai posibil femeia de la volan ar fi atipit sau i s-a facut rau. Aceasta a intrat pe contrasens și s-a izbit de autobuzul care circula în mod regulamentar.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare. Una dintre pasagerele din autoturism este în comă, starea ei fiind critică, cu puține șanse de supraviețuire. Cealaltă femeie rănită este în stare gravă, dar are șanse, susțin medicii. Șoferița și pasagera din dreapta față au murit pe loc.

Cele opt persoane aflate in autobuz au suferit leziuni corporale, fiind preluate de echipajele ambulantei și duse la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. Una dintre ele este in stare mai grava, celalalte fiind ranite usor.

Sursa: actualmm.ro

Un comentariu

  1. Despagubiri+victime+rutiere Răspunde

    Condoleante familiei soferitei! Persoanele ranite si mostenitorii pasagerei din dreapta pot cere despagubiri in bani pe cale legala pentru ranile suferite. Detalii si contact: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.