Ultima actualizare: ieri, 22:48

 

Locale

Adrian Ștef l-a primit pe Balog Zoltán, ministrul Guvernului Ungar pentru resurse umane

DSC_0015Vineri, 08 mai preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef l-a primit pe Balog Zoltán, ministrul Guvernului Ungar pentru resurse umane. La întâlnire au fost prezenţi şi membrii UDMR Satu Mare. În cadrul reuniunii s-a discutat despre importanţa autonomiei, dezvoltarea infrastructurii rutiere, sănătate, importanţa energiei ecologice şi despre importanţa îmbunătăţirii situaţiei sociale.

Adrian Ștef, președintele Consiliului Judeţean a afirmat, că în cadrul Zilelor Judeţului Satu Mare se va semna protocolul de înfrăţire dintre cele două judeţe-judeţul Satu Mare şi judeţul Szabolcs-Szatmár-Bereg, fapt care dovedeşte  buna colaborare între cele două judeţe. Cele două judeţe lucrează împreună pe nenumărate proiecte, de ex. modernizarea infrastructurii rutiere. Din punct de vedere turistic, s-au modernizat drumuri care trec peste graniţă.

Adrian Ştef a mai adăugat, că se va moderniza drumul spre Casa memorial al lui Ady Endre, care prin grija Consiliului Judeţean Satu Mare a fost restaurată.

Vizita ministrului Balog Zoltan, este dovada importanţei judeţului nostru.

La finalul întâlnirii, preşedintele CJ Adrian Ştef i-a invitat pe membrii delegaţiei din Ungaria la Zilele Judeţului Satu Mare.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

7 comentarii

 1. cergo Răspunde

  Poi normal că doar are cetățenie maghiară si i a transmis ordinele de la Budapesta.

 2. Florin GAL Răspunde

  Pt ca primăria (Coica) organizează in Satu Mare târgul “Produs de Cluj”… iar prostul Stef, PARDON… MICUL Stef nu este in centrul atentiei, a INVENTAT acest Adrian Stef (TREI FACULTATI INTR-UNA SINGURA) inca odată un motiv de a se poza…si l-a invitat pe STRAINUL asta (de neam si țară) Balog Zoltan…
  Ți-ai atins scopul inca odată NARCISISTULE!

 3. cetatean Răspunde

  STEF ESTE O GAINA PROASTA.

 4. satmarean Răspunde

  Adrian Stef să -şi de demisia urgent pentru activitatea lui infractionala….

 5. penibiliceanu Răspunde

  resurse umane? stef, iti cauti de lucru?

 6. szatmarean Răspunde

  Voi ati scris ca Stef are televiziunea lui pe care a cumparat de la ionescu pe numele lui Rentea la care i-a pasat si Folda Securitate. Atunci de ce va mai chinuiti sa-i faceti imagine? Cit va plateste?

 7. brighinuda Răspunde

  stef nu trebui sa isi dea demisia pt.k are un proces la curtea suprema a justiei pentru incompatibil si conflict de interes cu folda si ca persoana fizica autorizata si o sa fie demis si poate condamnat. de aia fura cit mai e pe functie. este o chestie de zile sau de saptamini daca JUSTITIA isi face datoria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.