Ultima actualizare: azi, 22:05
Sport

AJF are de recuperat mii de lei de la FC Olimpia Satu Mare

fc_olimpia_2010_satu_marePreședintele Asociației Județene de Fotbal Satu Mare, Ștefan Szilagy, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că are de recuperat câteva mii de lei de la clubul de fotbal FC Olimpia Satu Mare. Mai mult, acesta a precizat că aproape toate cluburile din județ afiliate AJF au datorii, dar că se merge mai departe chiar și în aceste condiții, deși este nevoit să facă compromisuri care încalcă Regulamentul de Organizare a Activităților Fotbalistice (ROAF), creat de Federația Română de Fotbal.

”Suntem singurul AJF din țară la care poți să fi dator cu mii de lei, dar să mergi mai departe și să fi înscris în competiții. Noi din ce să dăm salarii și alte taxe? Chiar și Olimpia are datorii, deși ei sunt cei mai vehemenți contestatari ai noștrii. De ce fac acest lucru? De ce avem 40 de echipe în Liga a 4-a? Pentru că am avut un plan, un proiect, ca în această ligă să se dezvolte echipele de juniori, să joace și peste 4-5 ani să vă amintiți și să ziceti că poate a avut dreptate și omul acesta. Doar așa se poate crește, dacă avem juniori și avem viitor. Am zis că facem infuzie de tineret și la Asociația Județeană de Fotbal. Am făcut. Au fost angajați câțiva specialiști tineri”, a declarat Szilagy.

Situația de compromis despre care vorbește președintele AJF se referă la faptul că membrii acesteia se deplasează ca observatori de joc și ca arbitrii la meciuri din competiții, deși acest lucru face ca prezența lor în unele comisii ale asociației să fie ilegală. Din cauză că echipele afiliate nu își plătesc cotizațiile și alte taxe, banii care vin înspre AJF sunt foarte puțini. Membrii AJF sunt nevoiți să meargă ca observatori pentru a-și suplini veniturile cu banii din baremurile pe care le primesc pentru acest lucru. 

Un comentariu

  1. gutza, babutza Răspunde

    sa fie juniori cat de multi! sa face puluka bani din echipamente si masa servita! hajra banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sport
Circ la conferința AJF. ”Sisi” aruncă cu noroi în conducerea FC Olimpia

Conferința Asociației Județene de Fotbal, desfășurată astăzi, a degenerat într-un rechizitoriu complet la adresa conducerii clubului FC Olimpia. Președintele AJF,...

Închide