Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

Andreea Paul și Constantin Damov au donat 15 calculatoare Liceului Ioniță G. Andron din Negrești Oaș

1Joi, 21 mai 2015 la ora 13, deputatul PNL de Țara Oașului, Andreea Paul a organizat evenimentul “România tinerilor de mâine”, care s-a desfășurat la Liceul Tehnologic Ionița G. Andron din Negrești Oaș. Obiectivul întâlnirii a fost recepția oficială a donației de 15 calculatoare și o imprimantă multifuncționala de către Constantin Damov, președintele Asociației ROTA, în urma solicitării școlii primite la începutul anului 2015 la cabinetul parlamentarului Andreea Paul.

În cadrul întâlnirii s-a discutat mult despre tineri, provocările și oportunitățile lor. Deputatul de Oaș a anunțat proaspăta decizie parlamentară de dublare a alocațiilor copiilor în urma votului dat miercuri.

Totodată, deputatul Andreea Paul a anunțat cel de-al doilea proiect de lege pe care l-a depus și care a primit aprobarea Parlamentului dedicat tinerilor în luna aprilie 2015. Este vorba de Legea 95/2015 privind modificarea legii educației, prin care elevii primesc dreptul de a fi reprezentați în consiliile de administrație și drept de vot în cazul în care sunt majori.

Modificările aduse reprezintă un pas important pentru: transparentizarea procesului decizional al unităților de învățământ, implicarea societală a tinerilor și creșterea gradului lor de responsabilizare, cât și acumularea de experiențe benefice și competențe care le facilitează integrarea pe piața muncii“, a declarat deputatul PNL Andreea Paul.

5

„România tinerilor de mâine” are nevoie de tineri bine educați, dar și de stabilitate. Aceasta presupune adoptarea unui cadru legislativ coerent, dar și îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Dacă birocrația din România face ca progresul legislativ să fie unul greoi, încercările de a îmbunătății infrastructura educațională sunt mult prea lente comparativ cu modul în care evoluează, astăzi, lumea” a susținut deputatul de Țara Oașului, Andreea Paul. 

 

3 comentarii

  1. HOPA Răspunde

    Hopa…se simpte izul de alegeri…domna se apuca iar de donatii … din inima. Mai stie cineva cum ii decurge procesul de plagiat? Dar contractele de consiliere cu diferite unitati de administratie publica? Saracuta cred ca trebuie sa-i fie foarte greu ca nu a ajuns profesor univ. ca de, nu-i mai este partidul la putere. Udrea s-o miscat mai repede..la toate.

  2. draga stolo Răspunde

    Explicati-i tovarasei emanate din fsn cum e cu dreapta si pomana.

  3. Doru Răspunde

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Parteneriat durabil între Tășnad și Acqui Terme

La invitatia delegatiei italiene lansate in luna februarie 2015, delegatia Judetului Satu Mare prezenta in regiunea Piemonte din Italia a...

Închide