Ultima actualizare: azi, 15:41

Sport

Au bătut echipa “căpitanului”. Olimpia II – Luceafărul Decebal 3-0

Cosmin Iuhas3Partidă extrem de interesantă în etapa 21 din Liga a IV-a Elite. Liderul la zi al clasamentului, Luceafărul Decebal, echipă antrenată de Cosmin Iuhas, a întâlnit echipa secundă a clubului Olimpia Satu Mare. Antrenorul celor din Decebal este nimeni altul decât actualul căpitan al echipei “mari” FC Olimpia Satu Mare, astfel că partida a avut parte de o atmosferă aparte. Meciul a fost considerat un adevărat derby deoarece, cel mai probabil, echipa care s-a impus va fi şi cea care va promova din această competiţie.

Olimpia II s-a impus cu 3-0, la capătul unei partide spectaculoase, disputată pe stadionul municipal Olimpia. Bîgiu a marcat o dublă, în minutele 7 şi 12, iar Cădar a stabilit scorul final în minutul 50 printr-o lovitură liberă bătută perfect de la 30 de metri. Antrenorul Mircea Bolba a beneficiat de ajutorul unor jucători de la prima echipă; Trip-Anca, Romario Rus, Bogdan Faur, Florin Mureşan şi Gabriel Cădar evoluând în tricoul galben-albastru.

Olimpia II a început în următoarea formulă: Anca-Trip – Paul (C), Mureșan, Griszhaber, Ciul -Ionescu, Donca, Lukacs, Cădar – Bâgiu, Faur. Rezerve au fost Cherecheș, Rus, Gulya, Pop P., Tamaş, Tempfli, Pop D.

“Din păcate, nu luptăm cu arme egale în acest campionat. Nu e corect să aduci jucători de la prima echipă doar pentru niște ambiții. Mai ales când adversarii tăi abia se adună la meciuri. Nu mai vorbim despre antrenamente. E ca și cum m-aș duce cu o mobră la Dakar și aș vrea să câștig raliul în fața motoarelor profesioniste!”, s-au plâns oficialii echipei din Decebal.

Partida a fost arbitrată la centru de Ovidiu Mazilu, ajutat la cele două tuşe de asistenţii de Liga I Ciprian Danşa şi Octavian Şovre (ambii din Oradea). La finalul primei reprize, antrenorul echipei Olimpia II Satu Mare, Mircea Bolba, a fost trimis în tribună de centralul partidei pentru proteste şi injurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.