Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Bărbat găsit ascuns în portbagajul unui autoturism, la PTF Urziceni

descărcare (4)Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit ascuns în portbagajul unui autoturism, un bărbat care intenționa să iasă ilegal din țară, deoarece nu avea documente de călătorie valabile pentru a intra în Spațiul Schengen.

În data de 15 mai 2015, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, jud. Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român Ioan F. de 28 de ani, domiciliat în jud. Satu Mare, conducând un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Austria.

La controlul autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă în portbagajul autoturismului, sub perne şi pături, o persoana de sex masculin. În urma verificărilor s-a stabilit ca aceasta este Samuiel L., în vârstă de 24 de ani, cetățean român, domiciliat pe raza aceluiaşi judeţ.

Bărbatul intenționa să ajungă în Spațiul Schengen și că s-a ascuns în portbagaj deoarece nu avea documente valabile pentru a trece legal frontiera (carte de identitate expirată).

Drept urmare, polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria ilegala a bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar  conducătorul auto pentru complicitate la trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: ITPF Sighetu Marmației

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.