Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Bilanțul EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”. Peste 2700 de vizitatori în trei zile

prezentare bilant EXPO Fabricat în Satu Mare (1)

Ediția din acest an a Expoziției ”Fabricat în Satu Mare” a avut un real succes. Peste 2700 de sătmăreni și nu numai au vizitat standurile celor 74 de firme expozante.

Conducerea Asociaţiei Economice Româno Germane din Nord Vest a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă rezultatele celei de-a V- a ediție a EXPO – 2015 „Fabricat în Satu Mare”, care s-a desfășurat în perioada 21-23 mai 2015, la Piața REX.

Președintele asociației, Iuliu Cadar, a declarat că această ediție a avut un real succes, înregistrându-se un număr record al vizitatorilor.
Ediția din anul acesta s-a bucurat de o participare record a sătmărenilor, înregistrându-se peste 2700 de participanți și cu această ocazie dorim să le mulțumim. De asemenea, dorim să le mulțumim și celor 74 de firme expozante precum și angajaților, care de-a lungul celor trei zile au stat la standuri și au prezentat produsele, serviciile întreprinderilor respective”, a afirmat Iuliu Cadar.

La rândul său, vicepreședintele Asociaţiei Economice Româno Germane, Tiberiu Markoș, a precizat că au fost trei zile frumoase cu oaspeți de seamă, reprezentanți ai ambasadelor, prezentatori, speakeri de la firme de consultanță și reprezentanți ai Universității Tehnice din Cluj Napoca care au susținut o serie de work-shop-uri pentru tinerii sătmăreni.

Am avut ocazia să prezentăm sâmbătă câteva din secretele unei afaceri de succes și cred că am încurajat tineretul sătmărean să aibă curajul să pornească o afacere și de ce nu, să fie viitorii antreprenori de succes. Cu ocazia discuțiilor am stabilit și sloganul acestei ediții jubiliare care a stat în cuvântul magic ”parteneriat”. Dorim să avem parteneriate între reprezentanții mediului, între mediul de afaceri și sindicate, mediul de afaceri și autoritățile locale. Parteneriatul cred că va fi cheia viitorului orașului și județului Satu Mare”, a declarat Tiberiu Marcoș.

De asemenea, pe tot parcursul zile de sâmbătă, sătmărenii au beneficiat și de teste gratuite la sistemele de siguranță a automobilelor prin programul PIT STOP AUTONET.

La finalul conferinței, Paula Fogaș a mulțumit tuturor sponsorilor, organizatorilor și autorităților locale, anunțând totodată și câștigătorii cu cel mai frumos stand. Astfel spus, locul I a fost ocupat de Autonet, locul II – Technosam și locul III – Asociația Sam Studia.

Câștigătorii tombolei vizitatorului vor fi contactați telefonic pentru ridicarea premiilor câștigate.

 

3 comentarii

  1. Supermanul Răspunde

    Dar Autonet ce fabrica???????

  2. ion Răspunde

    mai multi oameni au vizitat magazinul de la colt…
    halal promovare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Explozie puternică în Negreşti Oaş. Femeie prinsă sub dărâmături

Două echipaje de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din ISU au fost solicitate să intervină pentru salvarea...

Închide