Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Coica: O parte din consilierii locali resping ideea unui fast-food McDrive la Burdea

Dorel Coica (28)Primarul Dorel Coica a transmis în această seară un comunicat de presă în care arată că o parte a consilierilor locali se opun ideii deschiderii unui fast-food de tip McDrive la Burdea.

Redăm comunicatul:

“În şedinţa de Consiliu local care a avut loc joi, 28.05.2015 s-a supus dezbaterii un proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei: Planul Urbanistic Zonal- Zona Burdea necesar pentru construirea unui fast food în locul fostului OMW din zona Burdea.

               Investiţia urma să fie făcută de către un investitor francez acciza Quick group fast – food şi necesita votul majorităţii consilierilor locali pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal.

              Consilierii locali care au respins proiectul sunt: Raţiu Cosmin, Feher Doina, Nagy Syabolcs, Butka Gergo, Maskulik Csaba, Magyar Lorand, Fogel Vasile, Chis    , Albu Adrian. Domnul consilier Nics Janos s-a abţinut. Consilierii PSD şi PLR au aprobat proiectul dar votul acestora nu a fost suficient”.

Primar al municipiului Satu Mare

dr. Coica Costel Dorel

 

 

77 comentarii

 1. cristian Răspunde

  De ce sa avem si noi in oras un Mac??? La ce ne trebuie? Noi trebuie sa mergem in alte orașe din caza unora care probabil au ei afaceri in acest domeniu…de ce să votezi cu Nu dacă nu te afectează cu nimic?

  • Mananca sanatos si citeste mai mult Răspunde

   Citește mai atent. Nu era vorba de McDrive-ul de la McDonalds, ci de un Fast Food Drive-in de la o altă companie. Probabil d-l Coica a folosit expresia “McDrive” (total greșit btw, ne ajunge Xerox-ul și “adidașii” ca neologisme care defapt reprezintă marca produsului și nu produsul în sine) să deruteze puțin persoanele care nu citesc doar titlul unui articol sau aud un singur cuvânt și își fac dupa aceea filmele lor.

   Dacă crezi că nu sunt suficiente fastfooduri în SM și dacă vrei să duci o viață și mai puțin sănătoasă (chiar nesănătoasă dacă mănânci fasturi) eliminând cele 10-15 minute până la primul McBorsalino, îmi pare rău pentru tine.

   • satmarean Răspunde

    Ce dobitoc astea sunt argumente plauzibile?

   • cetatean Răspunde

    Vor raspunde consilierii la alegerile de anul viitor pentru această opozitie distructivă pe care o fac.

   • saul Răspunde

    Esti un cretin domnule ce sa opriti o investitie?

   • sebi Răspunde

    Argumente penibile din partea unor consilieri care voteaza impotrivă doar de dragul de a fi contra primarului desi sunt impotriva intereselor cetatenilor.

  • secan Răspunde

   Indiferent ce argumente au consilierii care au votat impotriva nu se justifica votul impotriva unei investiții in acest oras.

   • Ion Răspunde

    Nu au nici un argument. Singura lor grija e sa nu-l lase pe primar sa faca ceva bun pentru oras. E o lupta caineasca pentru voturi, numai la asta le sta capul, si ungurilor si incapabililor de la pdl. Uitati-va la ratiu si la feher, la butka sau la magyari, numai ca exemple, sa vedeti cata inteligenta le expira aspectul si comportamentul. Cum naiba au ajuns astia consilieri ca sa conduca un oras ca Satu Mare? ca nici nu stiu sa treaca strada fara sa faca o tampenie

  • satmarean onest Răspunde

   ne-am pricopsit cu niste consilieri care voteaza impotriva la tot ce misca doar ca asa vor ei .este absolut necesar sa ia atitudine cetateni si sa protestam sa luptam impotriva lor.interesele lor primeaza in fata interesului comunitatii noastre.haideti sa luam cu toti pozitie impotriva acestor indivizi care sunt de fapt dusmanii dezvoltarii orasului.

   • qqqq Răspunde

    De acord m-am saturat si eu de acesti excroci care se folosesc de functiile date de votul nostru .Trezitivă satmareni.

 2. ardelean Răspunde

  Multumim consilierilor care s-au opus…..Dottore Coica ar trebui sa stie ca fast-food-ul duce la obezitate si alte boli asociate. Dar fiind un medic slab….nu stie.

  • Radpunde doctore Răspunde

   Sunt foarte curios ce ar raspunde la asta Dr. Coica.

  • iuliu Răspunde

   ARDELEAN IN CAZUL ACESTA AR TREBUI INTERZISE TOATE FAAST FOODURILE DIN ORAS .

   • ardelean Răspunde

    N-ar fi rau….dar macar sa nu fi mai multe. Si dupa cum scria cineva aici, cum de nu face Dottore un fast-food langa cabinetele de pe Lucaciu, sa poata manca o saorma si soferii sai

   • fara nume Răspunde

    Daaaa sigur interziceti tot fratilor, de aia Satu Mare a ramas cel mai urat si nedezvoltat oras din tara. Bravo sunteti foarte inteligenti. Cand cineva incearca sa faca ceva, desigur, ca in Romania, hai sa ii bagam bete-n roate. Fiecare face ce vrea si manaca ce vrea. Ptr. Lucrul asta s-a murit in ’89. E greu cu oamenii care nu vor sa evolueze.

  • julia Răspunde

   Votez Coica .

  • astia ne cred prosti Răspunde

   vai de mine ce onteresati sunt consilierii de sanatatea satmarenilor chiar au gasit un argument foarte tare pentru a se opune unei investitii care sa nu fie un plus de imagine pentru Coica.Domnule Albu produsele pe care le distribuiti dumneavoastra sunt mai sanatoase?

  • Pop-Silaghi Lucian Răspunde

   Consilieri anti-Satu Mare!!! Blocand astfel de investitii se da un semnal negativ pentru orice alt investitor. Oricine investeste intr-un oras face inainte un studiu de piata si cerceteaza o gramada de elemente inclusiv gradul de acceptare al autoritatilor administrativ teritoriale pentru investitii, comportamentul administrativ si fiscal al acestorra fata de investitori, etc. Tampenia asta va fugari o gramada de alti investitori care poata ca astazi ar fi fost interesati sa vina la Satu Mare. Prostii ca astea fac doar niste hiene ahtiate dupa voturi si putere. ATENTIE SPORITA, OAMENI BUNI!!!

 3. Ana Răspunde

  Obositii aia se opun la orice doar ca mai apoi sa ne spuna ca nu s-a facut nimic. Retarzi!

 4. George Răspunde

  întrebare pt DNA : parcările de pe bd.Lucian Blaga unde parcheaza în mod regulat exclusiv mașinile cabinetului coica a fost platita din bani pubici ?

  • D. N. A. Răspunde

   Raspuns oficial: NU
   Acele locuri de parcare amplasate peste pista de biciclete au fost solicitate, executate si achitate de farmacia care functioneaza in zona.
   Ce uita doctotul primar coica (intentionat cu “c” mic) sa ne spuna e cum dansul, ca medic si primar e de acord cu desfiintarea pistei de biciclete. Sunt convins ca el ne vrea bolnavi, nicidecum sanatosi. Nu suntem altceva decat potentiali clienti pentru businessul lui. In acerasi idee se inscrie si sustinerea fast-food-ului don acest articol.
   P.S. Nu l-am auzitpe coica sa ia atitudine innefericitul caz al biciclistului mort acum cateva zile sub podul Decebal, unde, pe pista amenajata troneaza(inca) o groapa in care acest biet biciclist si-a gasit sfarsitul.

 5. cosmin Răspunde

  Stati linistit d-le Coica nu va mai crede nimeni la cate aberatii lansati in spatiul public,inclusiv pe distinsa dv soacra a-ti dezamagit-o asa ca lasati povestile ,iar satmarenii sunt lamuriti de dv.

  • bia Răspunde

   Voi reprezentati interesele celor care au restaurante in Satu Mare.

  • vaca Răspunde

   Ratiu edte un incompetent care se opune la orice.El a propus accesul vacilor in oraş.

  • Ion Răspunde

   Cosmine tata, ati nu se scrie “a-ti” ca daca scrii a-ti trebuie apoi sa scrii si lansa-ti,lasa-ti si lamuri-ti. BOULE

 6. elena Răspunde

  Consilierii locali refuza orice proiect de viitor pentru Satu Mare,inclusiv cei de la PSD,nu vor nici în locul centralelor dezafectate să se construiască ceva benefic pentru oras,doar ce e benefic pentru buzunarul lor,repede a-ti fugit la ziarele locale si i-ati insirat pe consilieri să stie lumea cine nu vrea să avem Fast Food,că asta ne lipsește!!!

 7. teo Răspunde

  Este rusinos ca niste consilieri sa opreasca o investitie in Satu Mare.

 8. satmarean Răspunde

  Pdl si udmr fac opozitie on detrimentul cetatenilor.Rusine.

 9. cetatean sm Răspunde

  sCOICA!!De ce nu vorbesti despre proiecte serioase,locuri de munca,blocuri ANL,centura de ocolire sau despre al 3-lea pod??Iti spun ceva toate aceste promisiuni?Ne obosesti cu promisiuni slabe..Sau ai avea ceva de castigat tu,personal???Macar de-ar fi vorba de McDonald’s….

  • voicu Răspunde

   orice investitie este binevenită este incredibil ca niste consilieri care reprezinta interesele cetatenilor sa fie impotriva doar de dragul de a face opozitie.

  • cetatean maghiar Răspunde

   Ce mizerie totul se reduce la interesele personale ale consilierilor locali care se cred pe mosia lor.oare cari cetateni care i-au votat ar fi fost impotriva acestei investitii?zero.

  • x-ulescu Răspunde

   Da acolo la Fast Food ,sau cum o fi ..nu lucreaza oameni ?
   adica nu vor fi locuri de munca ??
   Eu pe trotuarele asfaltate recent din cartier , maerg in fiecare zi .. pe digul asfaltat de gyula ..nu am fost niciodata ! Si VAI !! din cauza parcarii ..de pe lucian blaga ,din fata cabinetelor , nu mai pot sa merg cu bicicleta … ca nu mai am pe unde ..acolo era locul satmarenii se plimbau toti cu bicicletele ..!

 10. Coica Răspunde

  Vreau sa deveniti obezi ca mine!

 11. yougo Răspunde

  RATIU COSMIN apara interesele Udmr este foarte clar.Sa nu l mai vad.

 12. dinu Răspunde

  Astia i-si urmaresc doar interesele personale sa le fie rusine.

 13. nelu Răspunde

  Tocmai era sa ne nenorociti umpland Satmarul de gunoi lasand doua firme care au datorii la Cluj si nu mai pot depozita gunoiul acolo, sa si-l aduca aici! Astia-s marii investitori pe care i-ati promis in campanie? Drive-ul asta vor fi create miile de locuri de munca promise?

 14. Bálint Răspunde

  Mi van COJAC??? Savanyú a szőlő??? Ma dobitocule ce esti. Vine campania electorala si acum trezesti ca nai facut nimic??

  • Balint boul Răspunde

   Balint frustrarea e mare vă tremura carnea pe voi la gandul ca a vazut lumea ca nu sa facut nimic pe vremea lui Ilyes si cate a facut Coica in 3 ani.?

 15. petre Răspunde

  de ce nu face Kojak Mc Drive pe Bd. Lucian Blaga în dreptul cabinetelor ?

  • popa Răspunde

   Incredibil dupa ce au respins planul de dezvoltare al orasului acum resping o investitie in oras .Rusine .

 16. Vasile Csajkos Răspunde

  De "tip McDrive"???
  Ce ar fi daca si la noi in "satuc" ar fi chiar un McDrive McDonalds,sa nu facem cel putin 60 km pentru asta!!!

 17. Baba Novac Răspunde

  Kojak ne crede prosti! Ce fast food vrei mai cheliosule!!! Sintem in 2015 vrem investitii si hamburgher idiotule

  • dracu Răspunde

   Ruşineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee consilieri.

   • Maria Barracu Răspunde

    Coica + PSD = mici, carnati, praf, jeg, talcioc. Si pe tine te-au cumparat pe bani marunti, descreoeratule. Macar iti dau o bere pt postarile briliante :)))

    • bleaga Răspunde

     Sunt cetatean de etnie magiară şi m au convins consilierii maghiari că am o singura opțiune să votez Coica.

     • cineva

      a kurva jó édesanyád az a magyar, nem te!

  • satmarean Răspunde

   Ce aveti impotriva unui investitor?

 18. Vasile_Pop Răspunde

  Adevaratul beneficiar si viitorul patron al fast-foodului este baiatul primarului: Coica Patric traieste in Targoviste si este instructor de fitness puteti verifica. Nu este in relatie buna cu taica-sau piar Coica i-a promis acest biznis numa sa vina acasa. Asa se vor spala spagile primite de la firma de iluminat, de la Tehnic Asist, de la firma cu marcaje rutiere si asa mai departe.

  • gelu Răspunde

   Ce cretini .N au nici o motivație pentru prostia lor şi inventează povesti.

  • luci Răspunde

   Ce nenoriciți voi vă folosiți deja de copi?Electoratul o să vă pedepsească pentru impertinența voastra.

 19. tinu Răspunde

  COICA e cel mai bun primar .Consilierii nu ar trebui sa uite ca reprezinta interesele cetatenilor nu al unor grupuri mici de interes.

 20. cetatean Răspunde

  domnule consilier ratiu atitudinea dumneavoastra este una in defavoarea cetatenilor pe care ai reprezentati din greseala.consilierii unghuri voteaza impotrivă tot timpul datorita faptului ca primarul lor nu acfacut nimic pentru oras in timpul mandatului dar dumneavoastra cum puteti motiva votul negativ impotriva unui investitor?

  • astia ne cred prosti Răspunde

   vai de mine ce onteresati sunt consilierii de sanatatea satmarenilor chiar au gasit un argument foarte tare pentru a se opune unei investitii care sa nu fie un plus de imagine pentru Coica.Domnule Albu produsele pe care le distribuiti dumneavoastra sunt mai sanatoase?

 21. sanatate Răspunde

  Pai edificati-va la difrenta dintre un McDrive (McDonalds) si drive-in care este un cuvant generic pentru asemenea fast food-uri unde se vine cu masina la tejghea… Firma care vrea sa vina e cu totul altceva decat Mac, vizitati site-ul http://groupe.quick.fr/en

  • loredana petre Răspunde

   Nu este important daca investeste Mc donalds sau alata firma oricum este o investitie care creeaza locuri de munca si concurenta in sectorul fast foodurilor si a oricaror activitati care se desfasoara pe teritoriul orasului.

 22. Pop-Silaghi Lucian Răspunde

  D-le Coica Dorel, am fost prezent la sedinta de consiliu de astazi, iar consilierii au respins Proiectul de hotarare nr.21 privind aprobarea documentaţiei P.U.Z. – Schimbare de funcţiune din circulaţii auto şi pietonale, parcaje publice şi garaje în zonă de instituţii servicii.Amplasament : Municipiul Satu Mare, B-dul Cloşca, dvs declarand faptul ca, doar daca acest proiect va fi aprobat veti comunica cine doreste sa investeaca in aceea zona… Iar acum veniti cu o declaratite pompoasa si aberanta cum ca o parte din consilieri resping ideea unui fast-food…daca veneati de la bun inceput cu mentiunea ca se doreste realizarea unui fast-food … cu siguranta acesta ar fi trecut… dar cum ati realizat totul in secret si in necunostinta de cauza fata de ceilalti consilieri si comisii, cum ati fi vrut sa va dea votul favorabil?… doar pe incredere… Din pacate nu prea prezentati asa ceva…
  In final am rugamintea ca simplu cetatean … sa informati corect pe viitor opinia publica… in rest numai bine!

 23. satmarean Răspunde

  Lucian nu este prima data cand acesti consilieri voteaza contra unor propuneri venite din parte primarului.Sa nu ne ascundem dupa deget di sa ne mintim ca nu are rost cetatenii nu sunt atat de prosti cum ai credeti voi.

 24. McCoi Răspunde

  Stimati cetatateni !Dupa ce anul trecut fara votul consilierilor am reusit sa realizez parcarea din fata cabinetelor mele fara autorizatie si din bani publici , acum m-am gandit sa fac ceva si pentru voi.Am reusit sa inregistrez la OSIM marca Mc’Coi si am vrut ca primul restaurant de acest gen sa le ofer voua.Sper ca DNA-ul si Parchetul sa nu citeasca aceasta postare.

 25. xxl Răspunde

  Nu fiti rai !

 26. Vasile Răspunde

  Adevaratul beneficiar si viitorul patron al fast-foodului este baiatul primarului: Coica Patric traieste in Targoviste si este instructor de fitness puteti verifica. Nu este in relatie buna cu taica-sau piar Coica i-a promis acest biznis numa sa vina acasa.

  • ardelean Răspunde

   Da ce-i tampit sa vina acasa? La cum arata orasul dupa 3 ani de guvernare Coica….Targoviste e Las Vegas…normal ca prefera un oras civilizat.

 27. Tomas Tolgyi Răspunde

  Aici intervin si eu! …de McDonalds ii vorba ca se construieste in locui benzinariei! deja din 2013 daca bine imi aduc aminte!
  Cine a votat negativ inseamna ca locuieste intr.un loc rural si habar nu are ce inseamna un MC! sau un design mai placut al orasului nostru!
  Miar face o mare placere daca s.ar construi un MC aici in SATU-MARE!

  Daca ne este pofta de un CheeseBurger sa mergem pana in Baia-Mare! nu mi se pare foarte tare!
  (shopping)Mall …ala nu e mall cel pe care il avem noi in prezent!
  ar fi "N" lucruri pe care s.ar putea face in orasul nostru dar! asa cum se descriu toate astea, ESTE ROMANIA!

  • Norick Răspunde

   @Tomas Tolgyi : asa se pare,ca nici Tu nu ai citit articolul,numai comentariile. NU este vorba de McDonald’s , ci de un fast food francez. Deci,sa-ntelegi:nu-i Coca Cola ,ci Adria… 😀 😛

 28. Norick Răspunde

  P.S. McDonald’s-ul a vrut sa vina in Satu Mare inca in vremea lui Anderco,numai nu a fost acceptat.Dupa asta a plecat in Baia Mare.

 29. Pop Ioan Răspunde

  Propun sa se construiasca o biserica.Inca nu avem destule.Mai sint preoti fara loc de munca.Doar s-au promis la alegeri…..

 30. Catalin Veres Răspunde

  suntem singura resedinta de judet care nu are macar un McDrive sau un KFC sau ceva de genul. RUSINE! Si Zalaul are.

 31. adrian Răspunde

  MC KAKA IN CAPUL LUI KOJAK ,individul nu are proiecte serioase si arunca fumigene gen Dacia ,banca de alimente pod ,centura ,investitori strategici ,moluri etc investitii cu care nu are nimic in comun doar ca oamenii cer autorizatii de constructie de la primarie pt o investitie privata .UN OLTEAN MINCINOS SI DOI POSTACI KAKACOISOI .

 32. Botond-Zsolt Bartha Răspunde

  Cand au respins ideea inca nici n-au stiut ce vrea Coica acolo, cum votezi un proiect daca nici nu stii despre ce e vorba??

 33. Botond-Zsolt Bartha Răspunde

  Cand au respins ideea inca nici n-au stiut ce vrea Coica acolo, cum votezi un proiect daca nici nu stii despre ce e vorba??

  • Ion Răspunde

   Nu-i intereseaza domnule, nu-i intereseaza de Satu Mare, nu ca nu stiu. Ce-i intereseaza sa vezi cum stiu… Le e ciuda ca vrea primarul sa faca ceva si isi dau seama ca diferenta din ce n-au facut ei in 10 ani si ce face Coica de 3 ani incoace creste ametitor. Un minus mare pentru udemere si pedelei. Incepem sa ne obisnuim cu situatia asta si nu e bine. Ar trebui taxati mai zdravan acesti incapabili care nu stiu decat sa puna piedici si isi vad numai de interesul lor stramt

   • cineva Răspunde

    Ba da prost mai esti! Ba!!! Cum sa aprobi ceva , despre care nu stii nimic! Sa asculti pe un mincinos ca si coica? Daca aprobau spunea ca se face clinica made coica. Si ce a facut coica in ultimii trei ani? Te rog enumera, sa stim si noi.

 34. Andrei Ionescu Răspunde

  important e sa-l respingi , nu sa stii despre ce e vorba

 35. concitadin Răspunde

  Na ca ti-a zburat spaga grasanule,daca nu s-a aprobat, asta te doare. Ce rromi vrei sa aduci in cartierele selecte ale orasului? Ai venit din Mehedinti sa ne distrugi orasul mic burghez care a fost apreciat si de comunisti. HUUUU jos Coica !!!!!!

 36. McSofer Răspunde

  Eu am o idee mai bună. Propun domnului primar deschiderea unui fast-food de tip McDrive în parcarea de la Tei. În fiecare dimineaţă mă opresc acolo, când mă pun la rând la semafor (la semaforul de la Burdea). Ar fi minunat, să putem servi în maşină un mic dejun delicios, un McChicken sau un dublu Cheeseburger până ajungem la semafor. Am rezolva două probleme deodată. Cel puţin până se taie panglica la al treilea pod … sau la al patrulea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Biblioteca Județeană: Seară de povești muzicale la G.M Zamfirescu

Biblioteca Județeană Satu Mare, instituție publică subordonată Consiliului Județean Satu Mare, în colaborare cu Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" Satu Mare,...

Închide