Ultima actualizare: azi, 17:12
Locale

Concert electrizant al trupei BRUM, la Satu Mare

concert BRUM (31)Seară electrizantă în club Revel la concertul trupei Brum din Timișoara. Zeci de sătmăreni au dansat pe ritmurile electro ale albumului de debut, intitulat Today.

Formația BRUM a debutat în 2012 și este formată din Cata Vaștagu, Anghel Mailat și Radu Pieloiu. În anul 2014, BRUM a fost nominalizată la categoria „Best Electro”, în cadrul primei ediții a Premiilor Revistei Sunete. După o perioadă petrecută în studioul de înregistrări, trupa a reușit să finalizeze albumul de debut. Acesta poartă numele de „Today”. Muzica celor de la BRUM este cu adevărat inedită, fiind vorba despre un trio experimental electro cu un sound special.

După concertul de lansare a albumului, petrecăreții s-au bucurat de un after-party unde atmosfera a fost întreținută de Badea (BetaKRU). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Mircea Govor îl regretă pe Liviu Dragnea: Nu știu dacă voi mai putea finaliza cele 55 de proiecte ale județului Satu Mare

Mircea Govor împreună cu primarii Aurelia Fedorca și Daniel Balogh au susținut o conferință de presă prin care și-au arătat...

Închide