Ultima actualizare: azi, 19:26
Locale

Controale la restaurantele din Satu Mare

sedinta Colegiului Prefectural (4)Comisii mixte formate din inspectori ale Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare vor lua la puricat restaurantele din Satu Mare.

Directorul DSVSA Satu Mare, Nicolae Domuța, a anunțat astăzi în ședința Colegiului Prefectural că în contextul apropierii banchetelor liceenilor, vor fi efectuate controale la toate unitățile de alimentație publică pentru a se evita unele evenimente nedorite.

Amintim că anul trecut zeci de persoane au ajuns la spital cu intoxicații după ce au consumat mâncare la restaurantul unde aveau banchetul de absolvire.

2 comentarii

  1. AIUREA Răspunde

    Sa fim seriosi cu asa zisele controale facute de catre acesti papagali!Se duc la “fatza locului” isi umplu burdihanele cu de toate(patronii smecheri le ofera orice doar sa scape de amenda)ba chiar unii pretind si cate o “sacosa” cu niscai produse si gata controlul!Totul e ok!! De ce nu verifica INSPECTORII ANAF fiecare restaurant ori sala de nunti care organizeaza evenimente pentru ca NU SE EMIT facturi sau cei care emit trec sume derizorii pe facturi???!!Pentru ca lor le-a intrat in reflex,la fel ca si politistilor sa profite de unele “oferte” venite din partea patronilor…Mergeti si va convingeti la DAEMI!!

    • Oare? Răspunde

      Ce bine le sti tu pe toate, papagal mic si frustrat, ce esti! Ti-e ciuda, mai bizonule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nicio staţie de tratare a apei din judeţ nu are autorizaţie sanitară

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, Dan Cojoc, a prezentat astăzi în şedinţa Colegiului Prefectural un raport cu privire...

Închide