Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Județul Satu Mare se înfrățește cu Regiunea Piemonte din Italia

_MAX8208În cadrul programului de promovare a județului Satu Mare, o delegație sătmăreană s-a aflat în perioada 18-19 mai 2015 la Torino. Delegația a fost alcătuită din deputatul Ovidiu Silaghi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, consilierul județean, Dăliana Lazăr, primarul orașului Tăsnad, Vasile Mitrașca, administratorul public al județului Satu Mare, Nicolae Bura, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Județul Satu Mare”, Nicoleta Lașan și consilierul pe probleme culturale al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Felician Pop.

Delegația Județului Satu Mare a fost întâmpinată de Consulul General al României la Torino, Tiberiu Dinu, precum și de reprezentanții comunității românești. La întâlnirea de la Consiliul Regional Piemonte, delegația a fost primită de către președintele Mauro Laus și vicepreședintele Daniela Ruffino.

Președintele Adrian Ștef a făcut o scurtă prezentare a județului nostru precum și a oportunităților de afaceri pe care le poate oferi Satu Mare. Președintele Consiliului Regional Piemonte a subliniat ideea unui parteneriat durabil, pornind de la premisa existenței unei puternice comunități românești în regiune. La finalul întâlnirii, președintele Adrian Ștef a lansat o invitație conducerii regiunii Piemonte de a efectua o vizită în Satu Mare cu prilejul Zilelor Județului în vederea semnării unei înțelegeri de cooperare între cele două entități administrative, invitație primită cu mult interes de edilii piemontezi.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

4 comentarii

  1. eu Răspunde

    Nu tot in Italia au fost si cursele aeriene introduse obligatoriu de Silaghi ca pretentie pt. Nelu Iordache ???Sper sa fie de bun augur aceasta “vizita de lucru” si sa-i urmeze ridicarea celor trei (Silaghi,Stef si Govor) de catre DNA.

    • gaga Răspunde

      Ridicare, ridicare, sperante desarte!Momentan toata lumea sta bine infipta!

  2. cetatean Răspunde

    Dl Stef, cat timp esti plecat coica_ti copiaza ideile. Am auzit ca pune scena cu folclor unde ai pus matale in zona casei de moda ca puscas nu_i da voie in fata la Dacia ca i s_or calca florile :))

  3. Eu Răspunde

    Clică primar? Un măscărici, care se teme si de propria-i umbra.
    E buna asta, sa nu se distruga floricelele lui Pușcaș :)))) – tot din banii nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.