Ultima actualizare: azi, 10:30
DRM
Sport

Judoka de la CSM Satu Mare, la etapa de Cupă Mondială de la Cluj-Napoca

judoSala Sporturilor din Cluj-Napoca va găzdui în acest week-end (28-31 mai), o etapă de Cupă Mondială la judo, competiție extrem de importantă la care s-au înscris 450 de judoka din 40 de țări.

Interesul așa de mare pentru acest concurs se explică prin punctele puse în joc pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Competiția se desfășoară atât la masculin cât și la feminin, deci loturile olimpice ale României (M+F) vor angrena în luptă cei mai buni judoka ai țării în momentul de față.

Sportivii sătmăreni care fac parte din lotul României sunt: Amado Lazea (categoria 60 kg), Remus Lazea (66 kg), Eduard Nicolaescu (73 Kg), Cristian Bodîrlău (81 kg) și Lorand Samel (100 kg). Judoka sătmăreni sunt antrenați de Marian Halas.

După această competiție urmează, pentru o parte dintre sportivi, pregătiri intense pentru European Games ce vor avea loc în Baku în a doua jumătate a lunii iunie.

Luni, 1 iunie, cu prilejul sărbătorii „Zilei Copiilor” la sala de sport a Liceului de Artă va avea loc o competiție de judo destinată copiilor. Așadar, vor participa judoka de la CSM Fușle Security (antrenor Vasile Fușle), CS Unio și CSM Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
Rezultate de excepție pentru judoka de la CSM Satu Mare, la „Cupa Nordului” din Baia Mare

În acest week-end a avut loc cea de-a XIII-a ediție a „Cupei Nordului” la judo,competiție organizată la Baia Mare. CSM...

Închide