Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Juniorii B LPS Satu Mare sunt de neoprit. Au bătut CFR în finală

juniori1Sâmbătă, la Satu Mare şi Cluj, s-au desfăşurat semifinalele Cupei Federaţiei juniori B din seria a 6-a. La Satu Mare, partida s-a disputat pe terenul din Dorolţ, şi a adus în faţă echipele LPS Satu Mare şi Gloria Bistriţa. Deşi a terminat meciul în 9 oameni, LPS s-a impus la final cu scorul de 5-2. Au marcat: Parnau Mark (2), Sergiu Ciocan, Nagy Mate şi Cubaş Denis. În ultimele zece minute alte partied, Adrian Micaş şi Kanaloş Tony au fost eliminaţi pentru al doilea galben şi astfel au ratat finala de duminică contra celor de la CFR Cluj. Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat Micaş Adrian.

În cealaltă seminifinală, disputată la Cluj, CFR a trecut de Şcoala “Mihai Georgescu” cu 3-1, după executarea loviturilor de la 11 metri. În timpul regulamentar, scorul a fost 0-0.

Finala între juniorii B de la Olimpia Satu Mare şi CFR Cluj s-a disputant duminică pe stadionul Olimpia şi a oferit de toate: goluri, cartonaşe galbene şi roşii, precum şi lovituri de la 11 metri. În timpul regulamentar, s-a terminat 2-2, pentru sătmăreni marcând Balint şi Ciocan.

“După ce săptămâna trecută, în aceeaşi competiţie, la juniori A, Olimpia a obţinut calificarea, ne mândrim cu o nouă performanţă la nivel de juniori B. Este imperios necesar înfiinţarea Academiei de fotbal la Satu Mare, dacă dorim să creştem jucători. Avem antrenori care ştiu meserie, avem material şi dacă vom avea sprijin financiar, vom ajunge în caţiva ani să ne auto-finanţăm. Acesta este viitorul!”, a declarat Dacian Nastai, coordinator-şef la Centrul de Copii şi Juniori al clubului Olimpia Satu Mare şi antrenor la Liceul cu Program Sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.