Ultima actualizare: azi, 05:05
Locale

Locuințe prădate de hoți

hoti din locuintePoliţiştii Postului de Poliţie Homoroade au identificat autorii furturilor comise în noaptea de 8/9 aprilie a.c., fapte rămase iniţial cu A.N.

În urma verificarilor şi cercetărilor efecuate în cauză, poliţiştii au identificat autorii acestor fapte, fiind vorba  de un minor în vârstă de 12 ani  şi L. AVRAM, de 17 ani, ambii din Solduba, care în noaptea de 8/9 aprilie, au furat, din două locuinţe din Solduba, suma de 350 respectiv  94 lei.  Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%.

Cercetările continuă  cu autorii în stare de libertate.

În data de 14 mai, în jurul orelor 08 :30 polițiștii au fost sesizaţi de către K. Iosif, de 46 ani, din Ardud, despre faptul că în noaptea de 13/14.05.2015 in jurul orei      01,oo, K. Josif , de 42 ani, din aceeasi localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinţei numitei L. Ghizela, de 77 ani, din Ardud,  spărgând uşa de acces în locuinţa, cauzând un prejudiciu de 500 lei.

În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prins de jandarmi după ce a furat o sticlă de whisky

Jandarmii sătmăreni continuă misiunile de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi contravenţional. În acest context,  joi 14 mai 2015,...

Închide