Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Olimpia are datorii de peste 350.000 de lei la Aurora S.A

sedinta Consiliul Local (100)Clubul Olimpia Satu Mare are datorii de 353.000 de lei la S.C Aurora S.A. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul ședinței de Consiliul Local, de către consilierul local UDMR, Nagy Szabolcs după ce societatea a trimis un raport Primăriei, privind situația datoriilor.

Este o premiere când o firmă ne prezintă municipiului un raport atât de detaliat în ceea ce privește datoriile unei entități în care municipiul Satu Mare este în asociere. Mă refer la datoriile Clubului Olimpia către S.C Aurora S.A , care se ridică, după zisele lor, la peste 353.000 de lei, reprezentând prestații cazare și mese servite în perioada 1.04.2014 – 30.04.2015”, a declarat Nagy Szabolcs.

Consilierul local, Adrian Albu, a menționat că este o situație jenantă pentru Consiliul Local și Primărie și trebuie luate măsuri.

Mie mi se pare jenant pentru Consiliul Local și Primăria municipiului Satu Mare să primim astfel de adrese de la agenți economici. Îmi exprim speranța că vom reuși să rezolvăm acestă problemă dacă dorim să ținem această echipă și să o finanțăm. Dacă nu mai dorim să o ținem, să le spunem și altora să nu mai finanțeze indirect această echipă și să ajugă în situații extrem de neplăcute. Chestiunea este foarte serioasă și trebuie privită cu toată responsabilitatea”, a spus Adrian Albu.

 DATORII oLIMPIA

4 comentarii

 1. pele Răspunde

  da parca voi, astia care sunteti acum deranjati de datoriile astea, voi ati votat impotriva la alocarea banilor pentru Oli. Sau am vazut eu alt film? Da nu cred, totusi

 2. pavel Răspunde

  săracu sazbolcs de unde să știe el cât or mâncat sau băut prietenii lui băbuț prezidentele .

 3. Bine ca esti tu destept! Răspunde

  “Este o premiere când o firmă ne prezintă municipiului un raport atât de detaliat în ceea ce privește datoriile unei entități în care municipiul Satu Mare este în asociere.”Vai de capul tau ,”telectualu-le “Nagy!O firma nu are cum sa prezinte municipiului ,eventual consilierilor consiliului local( e scris intentionat cu litera mica), municipiului ii prezinti tu,eventual ,scuze ca existi.Despre dezacorduri nu mai vorbim, ca esti ungur si in baza discriminarii pozitive nu ai obligatia sa cunosti limba tarii in care traiesti, in schimb te dai filozof si erudit si ne prezinti o asociatie sportiva drept entitate.Si cum dracu ai ajuns la concluzia ca raportul este detaliat?Ai obosit citind cele noua randuri si o semnatura sau ai observat ca suma are si o virgula cu 53 de bani?

 4. gigi Răspunde

  Na bietu babut.unde mai mananca de-acuma el cu famiglia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Femeie bătută de concubin

Miercuri, în jurul orei 14.00 poliţiştii de ordine publică din Livada, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112,...

Închide