Ultima actualizare: azi, 10:34

Sport

Olimpia scoate un egal cu CS Mioveni. 2-2, goluri Faur şi Mărkuş

Calvin i-a dat bătăi de cap lui Faur

Calvin i-a dat bătăi de cap lui Faur

Cu trei etape înainte de final, toate lucrurile sunt clare în play-off-ul Ligii a II-a. În seria „Est”, FC Voluntari este promovată, iar din seria „Vest” va urca in prima ligă ACS Poli Timişoara. Dar asta nu înseamnă că nu mai avem parte de meciuri spectaculoase. Rămase fără miză, echipele care s-au înfruntat în cele cinci meciuri ale rundei a 8-a au oferit un fotbal spectaculos şi o medie de peste 4 goluri înscrise pe meci. Desigur, ne aşteptam ca şi Olimpia să ofere în aceste meciuri şansa de a juca fotbaliştilor care nu prea au evoluat în acest an. Nu a fost aşa, dar faptul că în acest weekend şi săptămâna următoare sunt programate multe competiţii de juniori probabil a dat peste cap planurile staff-ului tehnic.

Olimpia a început meciul contra echipei antrenată de fosta glorie a lui Dinamo, Claudiu Niculescu, în următoarea formulă: Anca-Trip – Mureșan, Onicaș, Heil, Munteanu –Rus, Villand, Selagea, Sălăgeanu (C) – Faur și Mărkuș. O formulă de start normală, fără surprize, având în vedere lotul pe care antrenorul Tiberiu Csik îl are la dispoziţie. „Galben-albaştrii” au deschis rapid scorul, în minutul 9, după ce Faur a reluat cu capul o minge centrată din lovitură liberă de Sălăgeanu. Acesta din urmă, dirijorul fazelor fixe la Olimpia în acest sezon, a ieşit din nou la rampă în minutul 22, când a fost la un pas de a-l învinge pe portarul Popescu. Argeşenii egalează în minutul 32, după o gafă a portarului Anca-Trip. După o degajare lungă a lui Popescu, Anca-Trip iese neinspirat, dă pe lângă minge după un duel cu Mazilu, iar Gălan marchează în poarta goală de la peste 20 de metri. După numai un minut, CS Mioveni trece în avantaj după o altă gafă în defensiva sătmăreană. După o centrare a lui Mazilu de pe partea dreaptă, fundaşii centrali resping greşit în „aproape”, iar Honciu marchează din mijlocul careului. Scorul final a fost stabilit de Mărkuş în minutul 51, cu o lovitură de cap bine plasată. Antrenorul Tiberiu Csik i-a oferit debutul unui alt tânăr sătmărean în acest meci, Ciul intrând în minutul 67 în locul lui Rus. Au mai intrat: Cădar în locul lui Faur în minutul 73 şi Bîgiu în locul lui Mărkuş în minutul 80.

După retragerea echipei FC Olt Slatina, Olimpia va termina sezonul pe locul 5 şi va mai juca un singur meci, în ultima etapă, în compania liderului şi promovatei ACS Poli Timişoara, pe 30 mai. Miercuri, Olimpia ar fi trebuit să joace o etapă intermediară cu FC Olt Slatina, dar în urma retragerii echipei din campionat, meciul va fi omologat cu 3-0 la masa verde.

Un comentariu

  1. Giro Răspunde

    Markus asta e dezastru. Ba pe jos, ba pe langa minge.
    L-a adus Babut pe bani grei aici, cand copii marcheaza mai mult ca el.
    Bravos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.