Ultima actualizare: azi, 21:24
Locale

Ovidiu Cozma s-a clasat pe locul III cu echipa Jandarmeriei la Campionatul de tir al M.A.I

DSC_0053_1Plutonier. adj. Ovidiu Cozma din cadrul Jandarmeriei Satu Mare a participat în perioada 5-8 mai 2015 la Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne, competiție sportivă organizată și desfășurată anul acesta la Târgu Mureș. Competiția s-a desfășurat în conformitate cu calendarul principalelor activități sportive interne și internaționale ale Ministerului Afacerilor Interne.

La această competiție sportivă au participat peste 100 sportivi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne de la  toate armele.

Competitia s-a desfășurat atât individual cât și pe echipe. La individual jandarmul sătmărean s-a clasat pe locul 13 din 88 de participanți obținând un punctaj de 190 de puncte din  cele 200 maxim posibile.

Cu echipa Jandarmeriei Române, formată din 4 concurenți, Ovidiu Cozma  s-a clasat pe locul III din cele 19 echipe participante.  Câștigătorii au fost recompensați cu cupe și diplome.

Sursa: Jandarmeriei Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Tatăl iubitului Paulei Raț a decedat

Accidentul care i-a provocat moartea artistei sătmărene Paula Raț a mai făcut o victimă. Gheorghe Foldi, tatăl iubitului solistei, Adrian...

Închide