Ultima actualizare: azi, 10:47
Locale

Persoane agresate în Beltiug și Livada

bataiePoliţiştii Secţiei Beltiug au fost sesizaţi în data de 10 mai 2015, orele 17:30 de către un bărbat în vârstă de 37 ani, despre faptul că ar fi fost agresat.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe raza localităţii Beltiug Mihai U. i-ar aplicat o lovitură cu pumnul, la nivelul feţei reclamantului.

Nu a fost necesară intervenţia cadrelor medicale. Incidentul s-ar produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

Tot în data de 10 mai, poliţiştii din Livada au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza localităţii a avut loc un incident. La faţa locului oamenii legii au stabilit că pe fondul consumului de alcool, Elemer G. i-ar fi aplicat o lovitură cu un obiect contondent, la nivelul capului lui Lorant V.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară internarea acesteia.

În situaţiile menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa: IPJ Satu Mare

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bărbat amenințat cu moartea la Carei

Duminică, la orele 18:00 patrula mixtă format din poliţiști şi jandarmi care acţionau pe raza municipiului Carei, judeţul Satu Mare...

Închide