Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Scandal, bătăi violente și distrugeri, în acest week-end la Satu Mare

bataieÎn data de 30.04.2015, în jurul orelor 15,30 s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Satu Mare T. Joszef, din Satu Mare, care reclamă faptul că vecinul său, V.Ioan, de 65 ani, ar fi aruncat o substanță lichidă asupra motocicletei personale marca Jawa, parcată în fața imobilului unde locuiește, provocând urme de distrugere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

  •  

Poliţiştii  Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați telefonic prin 112 de către S. Katalin de 34 ani din loc. Vetiș, despre faptul că soțul ei S. Ludovic de 49 ani , a fost lovit cu o cărămidă la nivelul capului și cu un baston de cauciuc peste spate de către vecinul lor B. Ambroziu de 61 ani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea  infraţiunii de lovire sau alte violențe.

  •  

In data de 01.05.2015, în jurul orelor 10:32, polițiștii au fost sesizati prin 112, de R. Ileana de 39 ani, din Stîna, despre faptul că, în urmă cu putin timp, în timp ce se afla pe stradă în localitatea Stîna, S. Zoro de 28 ani, S. Ciprian de 35 ani, ambii din localitate, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele în zona capului şi peste corp. Poliţiştii au intocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  •  

Poliţiştii de siguranță publică și patrulare din cadrul Secție nr. 6 Poliție Rurală Tășnad, au fost sesizați în data 01 mai a.c.,  prin apel 112 de către H. Cornel , de 26 de ani, din Santău, despre faptul că în jurul orelor: 20:00 în timp ce se afla pe pășunea localității Satău, unde deține o turmă de ovine, în urma unor neînțelegeri avute cu N. Costel, de 36 ani, din localitate, cu privire la această pășune, și-au aplicat reciproc mai multe lovituri la nivelul corpului și al capului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.