Ultima actualizare: azi, 21:18
Sport

Sportivi careieni premiaţi la Zagreb

careieni zagreb1În perioada 14 – 17 mai 2015 a avut loc OPENUL INTERNAŢIONAL “ZAGI -PING” în Croaţia (ZAGREB), unde au participat şi sportivii Dari Helga şi Szilagyi Paul de la Clubul Copiilor -TAPO Carei. La această competiţie au participat 20 de ţări fiind înscrişi aproximativ 1.000 de sportivi la 4 categorii. Sportivul Szilagyi Paul a obţinut locul 2 la echipe, iar la individual s-a calificat până pe tabloul principal de 32. În urma unei prestaţii deosebite, sportiva Dari Helga a obţinut medalia de argint la echipe jun 3, împreună cu colega sa de echipă de la Statisztika Budapesta, fiind învinse în finala, cu scorul de 3-2. La individual Dari H. s-a clificat până în semifinală, obţinând astfel bronzul (locul III), fiind dublă medaliată la această competiţie.
Antrenorul Mircea Podoba mulţumeşte sponsorilor: Fabrica de ulei ARDEALUL, Union Glass, Bako srl, Independent Erdei Calin, care au facut posibilă această deplasare.
În perioada 28 – 31 mai 2015, sportivii Clubului Copiilor – TAPO CAREI vor participa la GRAND PRIX PRAGA.
careieni zagreb2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Sport
CSM Satu Mare a cucerit aurul în Superliga Națională de spadă seniori masculin

Campionatul Național de spadă masculin s-a încheiet azi, 17 mai, cu victoria scrimerilor de la CSM Satu Mare. Meciurile ultimelor...

Închide