Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Ziua copilului, sărbătorită la „Casa Prieteniei”

casa prieteniei, ziua copilului (2)De Ziua Internaţională a Copilului, Centrul Social Deschis „Casa Prieteniei”,, instituţie aparţinând Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, a organizat miercuri, 27  mai, mai multe activităţi pline de surprize pentru beneficiari.

În cursul dimineţii, micuţii de la „Casa Prieteniei” au fost vizitaţi de elevii unor şcoli frecventate de câţiva beneficiari. Astfel, au venit în vizită elevi de la Şcoala „Ion Creangă”, clasa a II-a secţia maghiară însoţiţi de învăţătoarea Büte Ágnes şi elevi de la Şcoala „Mircea Eliade”, clasa a IV-a A secţia română însoţiţi de învăţătoarea dir. adj. Pal Stela pentru a petrece câteva ore frumoase împreună.

Cei mici au participat la concursuri, jocuri distractive, iar la final cei mai buni au primit şi premii. După amiază, distracţia a continuat cu alte întreceri, concursuri, muzică şi dans. La atelierele de creaţie băieţii au putut construi machete de avioane din carton, iar fetele păpuşi din  diferite materiale textile. Aceste activităţi au fost atât pentru invitaţi cât şi pentru beneficiarii centrului de zi. Înainte de a pleca acasă, copiii au primit dulciuri din partea casei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.