Ultima actualizare: azi, 16:42
Locale

Ziua Independenței de Stat a României va fi marcată la Carei

images (6)Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei organizează sâmbătă, 9 mai 2015, de la ora 12.00 pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.

În cadrul manifestărilor se vor depune coroane din partea instituțiilor publice, partidelor politice și a asociațiilor, în memoria eroilor căzuți în lupta pentru obținerea Independenței de Stat, va fi oficiat un Te Deum de către preoți din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei și va avea loc un scurt moment artistic.

După manifestarea de la monument, în Parcul Dendrologic va avea loc Tăierea simbolică a panglicii care inaugurează proiectul Europa la ea acasă – Muzicieni reprezentativi din țările Uniunii Europene.

Proiectul constă în amplasarea pe aleea principală a parcului a unor plăcuțe cu muzicieni renumiți din țările U.E. și reprezintă continuarea proiectului inițiat în anul 2013, când aleile au fost denumite după numele poeților reprezentativi din țările U.E.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Teatrul de Nord: „Dogarul cel isteţ”, în 9 mai, la Casa de Cultură

Actorii secției române a Teatrului de Nord Satu Mare vor pune în scenă, sâmbătă, 9 mai, ora 16:00, la Casa...

Închide