Ultima actualizare: azi, 20:53
DRM
Locale

40 de locuri disponibile în tabere pentru copii şi tineri cu dizabilităţi

tabere-gratuiteMinisterul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare va subvenționa organizarea unei tabere pentru persoane cu dizabilități din judeţul Satu Mare.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoţită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap şi o adeverinţă emisă de unitatea de învăţământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2.

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine. În cazul studenţilor, cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant.

În urma centralizării cererilor şi a verificării documentaţiilor direcţia va aproba desfăşurarea taberei în limita bugetului aprobat. Persoanele cu dizabilități care nu au mai beneficiat de un astfel de program vor avea prioritate la selecţie.

Perioada de depunere a cererilor este 05.06.2015 – 22.06.2015. Vor fi luate în considerare doar cererile depuse în perioada menţionată.

Pentru anul 2015 Satu Mare are disponibil un număr de 40 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Poliţişt de frontieră lovit de un contrabandist prins cu 10.000 de pachete de ţigări (FOTO)

În data de 2 iunie 2015, la nivelul Sectorului P.F. Tarna Mare, judeţul Satu Mare, s-a declanşat o acţiune pe...

Închide