Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Accident provocat de un tânăr fără permis în Tarna Mare

accident rutierJoi, în jurul prânzului poliţiştii din Negreşti Oaş au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 17 ani, despre faptul că la data de 24.06.2015, ora 16.00 ar fi fost victima unui eveniment rutier. Tânăra a fost transportată ieri, la unitatea medicală, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

Oamenii legii au desfăşurat activităţi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi identificarea conducătorului auto. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că Ovidiu S., a condus autoturismul marca Mazda, înmatriculat în Germania, pe raza localităţii Tarna Mare, judeţul Satu Mare, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului , a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a adolescentei, de 17 ani, pasageră în autoturism.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, nu posedă permis de conducere de nici o categorie şi a condus un autoturism care, era înmatriculat în alt stat şi nu avea drept de circulaţie pe teritoriul României.

În acest caz s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie pe teritoriul ţării noastre.

Sursa: IPJ Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.