Ultima actualizare: azi, 19:34

Publicitate

Ai suferit un accident? CEDE te ajută să-ți recuperezi daunele

CENTRUL EUROPEAN ROLL UP GOLD-1Centrul European de Despăgubiri SRL (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din România care ajută persoanele vătămate corporal în urma accidentelor rutiere, dar şi a apropiaţiilor acestora, să primească despăgubirea cuvenită de la societăţile de asigurări. CEDE vă ajută în obținerea despăgubirii cuvenite aferente poliței RCA în cazul accidentelor rutiere.

Centrul European de Despăgubiri, întotdeauna de partea ta:

– în cazuri de vătămări corporale sau decesul unei persoane apropiate

– compensație materială pentru: traume psihice, înrăutățirea sănătății, eventual însoțitor; recuperare cheltuieli tratamente, proteze/aparate; reevaluare și recuperare; venituri nerealizate ca urmare a vătămării corporale.

CEDE a fost înfiinţată în noiembrie 2012 şi activează pe piaţa românească din februarie 2013. În momentul de faţă are deja câteva sute de ageni recrutaţi pe tot teritoriul României, care datorită profesionalismului lor în conducerea cazurilor au reuşit să strângă zeci de cazuri importante.  

EUCO S.A. Polonia, firma mamă a societăţii, cu sediul central în Legnica din Polonia este una dintre cele mai puternice firme din Europa, care asigură consultanţă juridică şi financiară persoanelor păgubite în accidente, dar şi a apropiaţiilor acestora, pentru a-şi recupera dauna şi alte privilegii dovedite în urma daunei. Firma a luat fiinţă acum 8 ani si a devenit în cel mai scurt timp una dintre cele mai puternice firme pe piața poloneză având în prezent peste 17.000 de agenți și 80.000 de cazuri. EUCO fiind o firmă cu un potenţial de dezvoltare foarte vast, deține filiale în Cehia, Slovacia, Ungaria și în prezent și în România. Deține propriul birou de avocatură, iar din 2010 este cotată la Bursa de Valori din Varșovia. 

Participă activ şi în evenimentele caritabile. Susţine necondiţionat propria fundaţie – EUCO Copiilor dar şi Marea Orchestră Caritabilă de Crăciun (MOCC). 

CE ÎI REPREZINTĂ?

RESPECTUL
Cu toate că volumul cazurilor administrate este semnificativ, datorită organizării eficiente a muncii, tratează cu respectul cuvenit fiecare persoană pe care o seveşte. Lucrează împreună cu oameni şi pentru oameni.

GRIJA
Scopul cel mai important este să ofere ajutorul persoanelor vătămate corporal în urma accidentelor rutiere şi să aibă grijă ca despăgubirea pentru suferinţa cauzată să fie cât mai mare posibilă. 

PROFESIONALISM 
Cazurile puse la dispoziţie sunt administrate de către o echipă aleasă de specialişti aparţinând celui mai bun birou de avocatură în colaborare cu firma. Experienţa dobândită de asemenea şi pe piaţa internatională, i-a învăţat că negocierile eficiente cu societăţile de asigurări sunt deseori suficiente pentru a mări valoarea sumelor plătite pentru despăgubire chiar cu câteva mii de procente faţă de suma initial propusă de societatea de asigurări. În cazurile în care negocierile nu sunt suficiente, avocaţii îndrumă cazurile în instanţă, pentru a putea dobândi cele mai convenabile sentinţe pentru partea vătămată. 

MISIUNEA ŞI VIZIUNEA NOASTRĂ

Oferă servicii de cea mai înaltă calitate, urmărind exclusiv binele clientului.
Misiunea este să ajute atât din punct de vedere juridic cât şi financiar persoanele, care au avut de suferit în urma accidentelor rutiere. Agenţii pot/ duce la îndeplinire acest lucru prin obţinerea celor mai mari despăgubiri de la societăţile de asigurări din ţară şi de peste hotare. 

Centrul European de Despăgubiri: telefon 0722-283.738

4 comentarii

  1. Petre Gabăr Răspunde

    Acum am depistat articolul. Aş dori să fac parte din această echipă de colaboratori. tel.0728870114.

  2. Gabăr Petre Răspunde

    Doresc un răspuns: DA/Nu

  3. Ignat Dorel Ioan Răspunde

    Bună seara în urma cu aproape 3 ani am pierdut un cumnat într-un acident de masina eu as putea beneficia de această despăgubire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.