Ultima actualizare: ieri, 23:05
Locale

Angajări de poștași în Germania, la AJOFM Satu Mare. Salarii de 2.000 euro

descărcare (7)În perioada 22-23 iunie 2015 , la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va avea loc o selecție a locurilor de muncă pentru creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca în statele europene, la solicitarea partenerilor EURES și a angajatorilor europeni.

Astfel HKS Unternehmensberatung & Service GmbH Hardegsen, în numele Poștei Germane (Deutsche Post), a solicitat EURES România sprijin pentru organizarea unei selecții pentru intervievarea/recrutarea a 20 de factori poștali, care să lucreze în orașul Stuttgart.

Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna, iar durata contractului de muncă este de 6 luni, cu posibilitate de prelungire pe o perioada nedeterminată.

Menționăm că la interviu vor participa doar persoanele preselectate de reprezentantul angajatorului, pe baza C.V-urilor trimise în Germania în perioada de promovare a ofertei de muncă pe website-ul A.N.O.F.M/EURES.

Sursa: AJOFM Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Liceul Teoretic din Carei a primit un microbuz de la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice

Directorul Liceului Teoretic Carei, Zsidó Sándor se bucură pentru faptul că şcoala sportivă ce funcţionează în cadrul instituţiei de învăţământ...

Închide