Ultima actualizare: ieri, 21:04
Locale

Bărbat urmărit pentru infracţiuni comise în Austria, prins la Petea

arestatUn bărbat din Maramureş, dat în urmărire internaţională, a fost reţinut de către poliţiştii de frontieră în P.T.F. Petea, acesta fiind căutat de către autorităţile austriece pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 12 iunie 2015, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Ovidiu I., domiciliat pe raza jud. Maramureş, în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului efectuat în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.

 Maramureşeanul era căutat de către autorităţile din Austria, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni contra proprietăţii.

Bărbatul a fost predat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliţia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.