Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Bătăi și violențe în acest week-end

bataieLa data de 29 mai 2015, poliţiştii de ordine publică sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe bulervadul Cloşca, din  municipiul Satu Mare.

Oamenii legii au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri un sătmărean, în vârstă de 62 de ani, i-ar fi aplicat un bărbat, de 74 de ani, lovituri la nivelul corpului.

Vineri după-amiază poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că în localitatea Răduleşti, judeţul Satu Mare,  o persoană a fost agresată. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi  un bărbat de 52 de ani, împreună cu fiul său de 27 de ani  ar fi agresat fizic, fiindu-i  aplicate lovituri cu picioarele la nivelul corpului pe Mihai M.  Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan.

Partea vătămată a refuzat transportarea la unitatea medicală.

Sâmbătă la ora 11.00 poliţiştii Secţiei Valea Vinului au fost sesizaţi despre faptul că la ora 09.00 o persoană de sex masculin ar fi fost agresată pe raza localităţii Culciu Mic, judeţul Satu Mare.

Oamenii legii au stabilit că pe fondul unor neînţelegeri  Ioan V. şi fiul său l-ar fi agresat fizic pe Petre M. Nu a fost necesară acordarea de îngrijiri medicale.

În situaţiile menţionate anterior s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.