Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Caritas Satu Mare: 50 de femei calificate

caritas headerMarţi, 16 iunie a avut loc ceremonia de înmânare a diplomelor în cadrul proiectului „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii”.

Cu această ocazie, cursanţii care au trecut cu succes examenul final s-au adunat în Centrul „Sf. Paul” al Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, pentru a-şi prelua diplomele de calificare.

În această zi au primit diplome participanţii cursurilor de babysitter şi îngrijitor la domiciliu. La eveniment a fost prezent şi directorul general al organizaţiei, Láng Ladislau care împreună cu managerul de proiect, Vitéz Carmen şi trainerii cursurilor, a urat mult succes celor calificaţi.

După împărţirea diplomelor a avut loc prezentarea unui spot realizat despre proiect şi despre cursul de îngrijitor la domiciliu.

În cadrul proiectului cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, derulat de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare în parteneriat cu Asociația Caritas Catolica Oradea și Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Socială și Medicală la Satu Mare au obţinut certificat de calificare babysitter 23 şi certificat de calificare îngrijitor la domiciliu 27 de persoane.

caritas-foaie-cu-antet_lablec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.