Ultima actualizare: azi, 13:42
Locale

Dragnea a anunţat obiectivul PSD: Coica să recâştige Primăria Satu Mare! (VIDEO)

Liviu Dragnea, Mircea Govor (14)Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, fost vicepremier şi ministru al Administraţiei a efectuat astăzi o scurtă vizită în judeţul Satu Mare, anunţând în urma unei întâlniri cu conducerea filialei judeţene a partidului că obiectivul major este acela ca Dorel Coica să recâştige alegerile pentru Primăria Satu Mare din anul 2016.

Dragnea a afirmat că  PSD Satu Mare evoluează bine şi îl apreciază pe Dorel Coica, în special pentru faptul că a realizat o strategie prin care poate atrage în municipiu fonduri europene de până la 40 de milioane de euro.

Nu este o organizaţie dezbinată, ba dimpotrivă este o organizaţie care evoluează constant bine, nu spectaculos, ci sănătos, ceea ce este foarte important. Este mult schimbată faţă de 2012 când am avut prima discuţie strategică despre ce trebuie să facem în organizaţia PSD Satu Mare. Eu personal sunt plăcut impresionat de modul în care evoluează PSD Satu Mare. Am stabilit împreună că obiectivul major al PSD îl reprezintă recâştigarea Primăriei municipiului Satu Mare de către actualul primar, este un om pe care eu îl apreciez foarte mult, este un om care chiar ştie să facă administraţie şi gândeşte bine pentru acest municipiu.  Împreună cu dl. primar în perioada în care am fost la minister l-am ajutat să realizeze strategia de dezvoltare  a oraşului care va fi baza pentru cele 35 poate 40 de milioane de euro pe care municipiul Satu Mare le va primi din fonduri europene. Cred că va fi unul din primele municipii reşedinţă de judeţ care va accesa aceşti bani pentru că a înţeles de anul trecut şi a lucrat în linişte, cu sprijinul nostru de la minister să realizeze această strategie, inclusiv planul de mobilitate urbană, inclusiv deschiderea finanţării pentru al treilea pod este parte a acestui plan şi convingerea mea este că acest pod va fi finalizat pe fonduri europene“, a spus Dragnea.

El a adăugat că PSD Satu Mare evoluează sănătos, iar aleşii chiar sunt preocupaţi de problemele administrative atît locale cât şi naţionale, venind cu propuneri de îmbunătăţire a diferitelor acte normative.

De asemenea, PSD are în vedere şi obţinerea unor funcţii de conducere în Consiliul Judeţean.

Obiectivul de candidatură la Consiliul Judeţean rămâne la fel de important pentru că ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în judeţul Satu Mare şi municipiul Satu Mare arată că oameniii PSD-ului în acest funcţii chiar şi au făcut treaba“, a punctat Dragnea.

 

55 comentarii

 1. Puie Monta Răspunde

  PUIE MONTA!

  CUIE MOICA!!!

  DUIE MAGNEA!!

 2. Didi Răspunde

  V-a castiga Coica cu siguranta este primul dintre primari care a facut lucruri bune pentru oras.

  • nicu Răspunde

   Grea mai este gramatica lb.romane ptr Didi.,,V-a castiga” este defapt ,,va castiga” dar probabil PSD nu da teste de gramatica viitorilor postaci

 3. ALEX Răspunde

  Intoxicatii!!Minciuni!Hotie!!organizarea de grupuri mafiote!!toate astea(si multe altele noi le stim)in scopul de un grup de CRIMINALI sa nenoroceasca o tara si populatia ei sa ramana sluga lor si a progeniturilor lor(gen rus,vezi tata si fiu 2 figuri care cer glont).dragnea fiu de Militian!Romani iesiti in strada!!altfel veti ramane SLUGI!!

 4. ion Răspunde

  Cel mai bun primar.

 5. Gavrau Răspunde

  Nu ma intereseaza de Dragnea sau de alti ma intereseaza ce a facut Coica pentru acest oras.felicitari Coica.

 6. satmarean Răspunde

  S-au saturat satmarenii de udmr -isti care nu au facut nimic .Suntem alaturi de Coica.

 7. ALEX Răspunde

  Postacilor platiti din cotizatiile noastre,santeti multiiiiiiiiiii prosti si rai!nu degeaba aveti post de ;consilieri;daca se trezesc Romanii si fac ceea ce trebui…voi ramaneti sa sugeti degetelu ca coi.. va fi inchis si psd scos in afara legii!in afara de jocuri politice,minciuni,si delapidari coi..nu cunoaste asa ca:ce a facut bun ptr.noi?CETATENII platitori de taxe!!

  • radu. Răspunde

   A facut foarte multe lucruri bune si frumoase pentru Satu Mare. Nu degeaba si-a fixat PSD acest obiectiv. Coica este un care se intereseaza de cetatenii orasului si de oras.

 8. mirela Răspunde

  BRAVO COICA!Mi se rupe de Dragnea dar ca primar , Coica, se vede, pas cu pas, ce face! Si mai papagalutule de alex, spune-mi ca sunt platita sa scriu- PERSONAL- iti dau numarul meu de tel fraiere sa-mi spui ca am fost platita sa scriu ce GANDESC!!! 🙂

  • ALEX Răspunde

   Mireluta!!!Nu obisnuiesc sa raspund atacurilor la persoana.Ma limitez sa fac comentariu la articol sa mi spun parerea in legatura cu ceea ce scrie in articol si crudul adevar de pe strada.insa ;inteligenta; si modul de abordare ma obliga la o replica.
   Zici ca ai telefon???Vai esti…..cineva!Vrei sa re sun,sa ti spun ca esti platita,oricum nu ar fi personal(cum zici tu,ar fi telefonic)cand o persoana foloseste cuvinte ca,papagal si fraier ptr.a contraataca o parere arata gradul de inteligenta pe care il are.Tu Mireluto esti sub nivelul minim de inteligenta!Dute si te ascunde cu Abecedarul in mana si lasa comentariile pana mai cresti(in gandire).ptr.nulitati ca tine copii inteligenti,harnici,cinstiti pleaca in tari straine!PITICANIE!!!ce esti

 9. adrian Răspunde

  Festinul hotilor,Coica nu mai castiga primaria Satu Mare un om fara caracter.
  Hotiii ….hotilor…

  • sandu chioru Răspunde

   Totusi e singurul primar care a facut ceva pentru satmareni .de ce sa nu i mai avordam un mandat ca doar Ilyes a avut doua si n a facut cat Coica in trei ani.

 10. felix Răspunde

  Ptui, cine face conferinta de pres un CONDAMNAT=DRAGNEA si un PUSCARIABIL, va las pe voi sa ghiciti cine e cel din urma!

  • Tati Răspunde

   Gasca de imcompetenti consilieri in frunte cu betivul şovin Gabor sunt disperati decrealizarile lui Coica si s-au gandit sa l denigreze cu minciuni si lucruri false.nu ajunge domnilor ar fi trebuit sa demonstrati cand a ti fost la putere ce puteti face.

 11. cotruta Răspunde

  Coica prietenul lui Dragnea ,pai normal ca Dragnea are tot interesul sa-l mentina pe mincinos in functieca sa poata da lucrari la T3 sa fure banii satmarenilor si sa-i duca in Teleorman.
  D.N.A atentie la acesti indivizi.

  • Lebada Răspunde

   Aceleasi texte expirate fara probe fara dovezi nu e normal sa scrie oricine orice despre oricine.daca aveti informatii sunteti obligati sa le transmite ti autoritatilor altfel ciocu mic.

 12. Mihanea Răspunde

  Cel mai bun sustinator a lui Coica olteanu ,Dragnea penalul.
  Noi satmarenii suntem condusi de olteni.rusine.

  • Gogu Răspunde

   Poi am fost condusi de unguri si au vandut tot la episcopie si la oşeni.Ne am saturat de voi .

 13. Sa va ia Răspunde

  Tot ce se scrie inpotriva lui Coica e ok nu sunt postacii platiti de Ratiu si gasca de sovini.

 14. Cucio Răspunde

  Coica este cel mai bun primar si v-a castuga cu siguranta alegerile de anul viitor chiar si cu incercarile disperate ale adversarilor politici de denigrare.faptele raman.

  • nicu Răspunde

   Mai draga Cucio ti-o spun si tie precum lui Didi si tuturor postacilor PSD viitorul de la ,,a castiga” se scrie ,,va castiga” si nu ,,v-a castiga”.

 15. puiu Răspunde

  Dintr-un oras boem am ajuns un oras de intriganti si consateni care ne injuram intre noi , decand este acest borat primar numai circuri si scandaluri.

 16. mimi broasca raioasa Răspunde

  In Mai 2012 se plimba Ponta ,Dragnea si Valer Marian cu Coica de mana ca sa-l faca primar,lumea a muscat momeala dar acum este altceva Coica nu a facut nimic bun pt noi satmarenii deci nu-l mai votam.
  LA GARA SI LA REVEDERE COICA .

  • cetatean Răspunde

   Coica este cosmarul consilierilor udmr .au inteles ca nu pot sa castige alegerile in fata lui si au trecut la atacuri sub centura.felicitari Coica.

 17. Daniel Răspunde

  Normal ca asta este obiectivul lor.Nici nu gandeam la altul. Coica este prea bun ca sa piarda.

 18. iuliutu Răspunde

  Te sustinem ,Coica!

 19. burghiu Răspunde

  COICA TIC TAC VINE FINALUL MAI AI 11 LUNI SI GATA SCAPAM DE TINE ……..

  • daniel Răspunde

   Si ce o sa faci atunci? O sa te rogi sa intoarca Dumnezeu roata cu 11 luni inainte sa fii tot pe vremea lui Coica.Este singurul primar caruia ii pasa de orasul asta.

   • carcotas Răspunde

    Sigur ca-i pasa!De aceea a facut parcarea de pe L.Blaga in fata clinicilor lui!De aceea a promovat un PUZ din extravilan in zona Alecu Russo,cu toate protestele celor din zona, ,,beneficiarii” unui drum de pamant in zona B de impozitare!!!Dupa doi ani acel PUZ e gol. Nu le-a iesit pasenta.Dar mai incearca.Noul PUG prevede extinderea intravilanului construibil cu peste 1300 hectare,adica teren pt. 20 000 de case.O parte a acestei extinderi cuprinde si drumul de centura spre zona Paulesti.Cand vor trebui expropriate terenurile respective sa se dea si sa se ia ceva consistent.Nu mai vorbesc ca inflatia imobiliara va duce la falimentarea orasului.Ce mai face primarul?Mai face o modernizare de piata in CI care nu e frecventata de nimeni.Are viziune Coica.Si nici cu consilierii nu mie rusine!!!

 20. satmarean Răspunde

  Marele consilier Ratiu este in tratative cu unul din propietarii terenului de la Burdea pentru cumpararea lui asta este motivul pentru care a respins inpreuna cu domnii consilieri udmr proiectul.

 21. cetatean Răspunde

  Asta este o jigodie de om.asta este interesul comunitatii pe care o reprezinta Ratiu.foarte cinsti consilierul.

 22. mariana Răspunde

  Este de inteles de ce nu este lasat Coica sa construiasca la Burdea.De ce sa faca Ratiu un lucru bun pentru cetateni mai bine face pentru el.Cred ca Ratiu uita ca noi cetatenii punem stampila pe buletinul de vot, gandindu-se doar la interesele lui.

 23. Victor Răspunde

  Ratiu are interese personale nu are ce cauta in consiliul local.

 24. Huja Răspunde

  Acest consilier voteaza in numele PNL?de la mine a-ti pierdut un vot.

 25. Estera Răspunde

  PDL =PNL=hotie marca Ratiu.

 26. Cetatean Răspunde

  Florisal =28% din bugetul anual al primariei de ce ..,…

 27. Cetatean Răspunde

  Multumin pentru acest lucru ,pe vremea ungurilor era de 10-15 %

 28. Poali Răspunde

  Daca asta este noua generatie de politicieni ne putem astepta la vremuri grele Cum se poate sa foloseasca functia pe care de consilier local in interesul lui personal?sa voteze inpotriva unui proiect care creeaza locuri de munca doar pentru ca vrea sa cumpere el terenul de la Fusle?rusine Gabor.

 29. Tarta Răspunde

  Ratiu v-a plati pentru a est lucru in fata cetatenilor si nu numai.

 30. Maria Răspunde

  Da cine se crede nenorocitu asta de consilier impreuna cu ceilalti care au votat impotriva?sunt pe moşia lui măsa?i si bat joc de noi satmarenii dupa ce nu au facut nimic 8 ani.

 31. inimuca Răspunde

  Sa ne fereasca cel de sus de asemenea primar!Mai bine si-ar vedea de treaba lui acolo la clinica .Acuma il roade ca dl Coica e deasupra lui din multe puncte de vedere!

 32. marita Răspunde

  Sa cumpere Ratiu tot orasul ,sa faca curatenie si ordine sa fie un oras civilizat,ca si clinicile lui sunt, curate , super .Bravo P.N.L un candidat foarte bun…..

 33. Lucica Răspunde

  Deranj mare daca dr Ratiu ,Coica clar pierde primaria .Pustiul asata ne scapa de penalul span.

 34. dinu Răspunde

  Asta mai vrea sa fie primar ?nici nu a ajuns candidat si se ocupa de afaceri.nu va fi votat de nimeni.

 35. Sereş Răspunde

  Asa se fac banii respingi proie tul in cardasie cu ceilalti consilieri udmr si cumperi terenul.Comportament mafiot din partea acestui bufon.

 36. Ucu Răspunde

  Ratiu a fost consilier PDL iar acum este PNL a intrat in politica pentru a spori averea familiei facuta cu sprijinul episcopiei .el vrea sa cumpere terenul de la FUSLE .

 37. Rares Răspunde

  Ne -am saturat de acesti nemernici cu afacerile lor pe spinarea noastra.afara din consiliu Ratiu.Nu al vede nimeni de la PNL?bataie de joc.

 38. zoli Răspunde

  oare asta este nivelul de mari intelectuali,acelor care ne conduc soarta judetului.Am citit cu stupoare tot ce apare pe portal.ro.O sa folosesc cuvinte simple sa puteti intelege voi pseudo intelectualii societatii.:Satmarenii nu pot fi mintiti”cat adevar in aceste vorbe.Asa este suntem gospodari,suntem mandrii de orasul nostru-unguri si romani la olalta,care nu dorim sa aducem mentalitatea sudista si nici teleormania pe meleagurile noastre.Am obosit sa vedem atata scandal la fiecare aparitie televizata,sa vedem atata minciuna,sa vedem atata nerusinare si noi sa ne amintim ca suntem primar si mai avem un an pana la alegeri si sa incepem sa promitem tot felul de minciuni in speranta ca vom fraieri acesti unguri si ramani modesti sa voteze.Stati linistiti ca primarul in lumea civilizata se va decide prin vot nu prin gunoaiele,mizeriile,hotiile,minciunile,nemunca pe care ne-ati oferit-o.Ce noroc pe coi-caca ca a avut un primar ungur inaintea lui si i-a lasat atatea proiecte ca altfel……Va veni momentul adevarului si atunci se va vedea cine a furat,cine a mintit,cine a promis,cine n-a muncit.Hotia,este in mentalitatea voastra comunista de care nu va puteti debarasa si credeti ca toate lumea traieste asa cum ganditi voi.Sa va ajute bunul Dumnezeu familiei,si voua sa furati in continuare,si sa se bucure altii cand……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.