Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Fashion’s Night Out – O ediție inedită la Satu Mare

conferinta Fashion Night Out (16)

O nouă ediție Fashion’s Night Out va avea loc în 12 iunie, de la ora 19:00, la Satu Mare, eveniment care se anunță a fi unul special și inedit, având în vedere faptul că se vor prezenta cele mai noi colecții ale designerilor din Satu Mare, Baia Mare și Cluj Napoca.  

Evenimentul monden Fashion’s Night Out este organizat de Trust Models și hotel Dana, iar astăzi în cadrul unei conferințe de presă, Kariklea David și designerii sătmăreni, Cristina Mureșan și Ciprian Crăciun au oferit mai multe informații privind ediția din acest an a Fashion’s Night Out.

Fashion’s Night Out se va desfășura în aer liber, la Hotel Dana II, de pe drumul Careiului, la eveniment fiind așteptați toți sătmărenii pasionați de modă, pentru a asista la un adevărat maraton de modă. Devoratorii de modă vor putea vedea 16 colecții ale unor designeri dedicați, colecții cu cele mai noi tendințe în domeniu precum și multe surprize. Designerul sătmărean Cosmin Mureșan vine la Satu Mare cu o colecție inspirată de Diva absolută a societății românești interbelice, Maria Tănase, iar Sebastian David propune costume de baie spectaculoase.

Organizatorii au anunțat că spectatorii vor avea parte  și de o colecție dedicată bărbaților ”metroemoționali”, care își găsește reperul de la celebrul fashion blogger Mariano Di Vaio, colecție care exprimă stările de spirit prin haine, ieșind din stereotipie, o colecție safari semnată de designerul Ciprian Crăciun și nu în ultimul rând o colecție pentru copii ”care ne va introduce într-o lume de basm”, semnată de Alexandra Danciu.

Manechinii agenției Trust Models vor prezenta și ultima colecție a regretatului designer băimărean, Semida Sărmășag, intitulată ”Aripi de paradis”.

Semida a devenit de curând înger, însă arta și creația ei au rămas vii. Astfel vom aduce și noi un ultim omagiu designerului baimărean, care și-a dorit să participe în  acest an la Fashion’s Night Out”, a spus Kariklea David.

Designerii care își vor prezenta noile colecții sunt următorii: Alexandra Danciu (MikA), Alex Jurj, Cosmin Muresan  (CM – creation de mode), Ciprian Crăciun (Spencer by Crăciun Ciprian), Cristina Mureșan (Atelier Cris Fashion), Diana Breban, Emi Jurj, Ioana Călin (L’atelier Ioana Călin), Iulian Crăciun (Expresiv),  Larisa Cadar (Karra Launi by Larisa Cadar), Liana Cotan Szilagyi (Diva by Liana Szilagyi), Lorand Coza, Mihaela Cirlugea, Ramona Năprădean, Sebastian David (CM – creation de mode), Semida Sărmășag.

Prezentarea va avea loc în aer liber și va fi urmată de pool party la piscina hotelului. Sătmărenii invitați vor avea ocazia nu numai să vadă cele mai noi colecții ci să și ajute copilașii nevoiași de la Asociația Stea, donând bani pentru aceștia în urna special amenajată.

Colaboratorii acestei ediții sunt: Adriana Popescu, Alina Marchis, Andrea Ofrim, Oli Marchis, Samtech Sound. Evenimentul va fi prezentat de actrița Anca Similar și designerul Cosmin Mureșan.

afis_FNO15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.