Ultima actualizare: azi, 09:34
Locale

Județul Satu Mare participă la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015

Futurallia 1Județul Satu Mare participă zilele acestea la Forumul Internațional pentru Dezvoltarea Afacerilor-Futurallia 2015. Futurallia este cel mai important forum pentru dezvoltarea afacerilor, dedicat celor care își doresc dezvoltarea de parteneriate comerciale, industriale, financiare sau tehnologice, punând în același timp la dispoziție și o rețea globală de contacte. Cea de a 20-a ediție a forumului are loc la București în perioada 10-12 iunie 2015, în timp ce edițiile anterioare au fost organizate în state precum Franța, Polonia, Canada, Turcia, Qatar.

Participarea Judeţului Satu Mare la acest forum se înscrie în seria evenimentelor prin care se doreşte consolidarea mediului de afaceri şi atragerea de investitori. Reprezentanţii Judeţului Satu Mare prezenţi la acest forum au pregătit un stand unde potenţialii investitori vor fi informaţi cu privire la oportunităţile de investiţii pe care le oferă judeţul nostru și vor participa la 16 întâlniri cu potențiali oameni de afaceri.

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Futurallia 2015 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Utilaj furat din Marea Britanie, descoperit la vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au indisponibilizat un utilaj, marca JBC, în valoare de 10.500 lei, care figurează ca fiind furat...

Închide