Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Juniorii C de la Olimpia au teminat pe locul IV turneul semifinal

Olimpia juniori (11)Juniorii C de la Olimpia Satu Mare s-au întors acasă din turneul semifinal care a avut loc în perioada 14-17 iunie la Timișoara, clasându-se pe locul IV. Echipa antrenată de Paul Mihai a evoluat în Sera I a turneului semifinal alături de echipele CSU Craiova, Poli Timișoara și Kinder Târgul Mureș.

În cadrul unei întâlniri care a avut loc astăzi pe stadionul Olimpia cu întregul lot de jucătorii, antrenorul echipei Juniorii C, Paul Mihai, a declarat că este cea mai bună performață de până acum a echipei însă dorința lui a fost ca echipa să se claseze pe locul II.

”Putem să spunem că este cea mai bună performanță alături de echipa lui Lulu Dragomir. Nu am reușit ceea ce ne-am propus după ce am luat turneul de zonă, și anume să ne calificăm în primele patru, adică să terminăm pe locul II această grupă semifinală. Nu am reușit datorită faptului că încă suntem departe de echipele cu tradiție, cum ar fi Craiova, Poli Timișoara, care au niște centre foarte puternice. Deocamdată suntem la nivelul echipelor din Târgu Mureș, Cluj, Baia Mare, care au la fel ca și noi copii din zonă. Vom munci în continuare cât mai mult iar pe urmă vom vedea dacă ajungem mai sus”, a declarat Paul Mihai.

Juniorii au jucat primul meci din turneu în compania celor de la CSU Craiova, reușind să îi învingă cu scorul de 5-1. Al doilea meci l-au jucat cu cei de la Poli Timișoara, meci care s-a încheiat în favoarea celor de Timișora cu scorul de 4-0. În ultimul meci jucat în compania celor de la Kinder Târgu Mureș, jucătorii sătmăreni au reușit să egaleze scorul cu 2-2, încheind astfel turneul cu locul IV.

Lotul echipei grupa 2000 Juniori C.S FC Olimpia Satu Mare este format din jucătorii: Kerezsi Casian, Cădar Alex, Ștuleanec Ștefan, Bora Marius, Koteleș Zoltan, Nyikora David, Brodi Alex, Hotca Radu, David Nicu, Stoica Raul, Văsălie Alin, Varga Mate, Pop Răzvan, Lazin Botond, Tamaș Kevin, Pircsuk Erik, Tincău Luca, Căsdar Flaviu, Kecskes Roger, Szilagy Adam, Botoș George.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.