Ultima actualizare: azi, 10:01

Sport

Olimpia va juca două amicale cu FC Baia Mare

amicalDeşi jucătorii se află în vacanţă, conducerea şi staff-ul tehnic al echipei fanion a judeţului Satu Mare lucrează la pregătirea sezonului următor. Deocamdată, singurul transfer sonor din tabăra sătmăreană rămâne portarul Claudiu Băican, dar având în vedere că sezonul 2015/2016 începe abia pe 29 august este destul timp pentru mutări.

Deja au fost stabilite două partide amicale, mai exact, o dublă manşă cu vecina de judeţ şi rivala FCM Baia Mare. Prima partidă se va disputa pe 14 iulie la Baia Mare, iar revanşa va avea loc la Satu Mare, pe 5 august. Pe lângă aceste meciuri, Olimpia va disputa, cel mai probabil, câteva partide de verificare în compania unor formaţii din primele ligi din Ungaria. Una din problemele cele mai arzătoare pentru conducere şi staff rămâne lipsa terenurilor de calitate din judeţul nostru, lucru care împiedică disputarea mai multor amicale “acasă”.

Recent promovata FCM Baia Mare se anunţă o “nucă tare” pentru echipele din Liga a II-a, după ce deja a achiziţionat câţiva jucători de perspectivă. Atacanţii Sergiu Arnăutu şi Tudor Mândruşcă (de la Juventus Bucureşti şi Unirea Jucu) şi pe fundaşul dreapta Cătălin Savin ( ultima dată la Rapid Bucureşti) au semnat luna aceasta cu gruparea din Maramureş. De asemenea, portarul Octavian Ormenişan şi-a prelungit contractul cu nou-promovata pe o perioadă de trei ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.