Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

Ovidiu Silaghi va participa la întâlnirea Comitetului Executiv al Internaționalei Liberale

ovidiu silaghiVicepreședintele Partidului Liberal Reformator, deputatul Ovidiu Silaghi, va participa în calitate de reprezentant al României, în perioada 12 – 14 iunie, la cea de a 194-a Întâlnire a Comitetului Executiv al Internaționalei Liberale, eveniment ce va avea loc la Zurich, Elveția.

Evenimentul va fi găzduit de Partidul Liberal elvețian FDP / PLR și Neue Zürcher Zeitung. Tema celei de-a 194-a întâlniri a Comitetului Executiv și a Simpozionului “Liberalismul – Viziuni pentru viitorul nostru”, organizat cu acest prilej, face parte din concluziile trasate după un an de reflecție asupra liberalismului din secolul 21.

Printre subiectele ce vor fi abordate în cadrul întâlnirilor se numără: „Democrația sub presiune: liberalism versus conservatorism”, „Migrație și provocări liberale”, „Acordul de liber schimb UE-SUA și implicațiile sale pentru țările terțe”, „Indiferență socială versus bun simț liberal”, ”Promovarea antreprenoriatului în rândul tinerilor – crearea și păstrarea bogăției pentru generațiile viitoare”, „Libertate și responsabilitate în era digitală”.

Sursa: PLR Satu Mare

 

 

5 comentarii

 1. Partidul Mediului eventual Răspunde

  Poate reprezinta Partidul Mediului. Ca PLR NU EXISTA!!!Halal liberal vopsit in ROSU!

 2. Tribunalul Bucuresti?! Răspunde

  http://tmb.ro/index.php/partide-politice pozitia 58 se afla Partidul National al Mediului. Cautati in lista de partide inregistrate oficial si veti vedea ca NU EXISTA PLR!!!

 3. ioan Răspunde

  Pa dracu sa-l scuture de trădător corupt.asta e in stare sa o vopseasca-n rosu si pe muma-sa pt un pumn de maruntis.parca vad ca no o sa postai ce am scri,portal se 2 lei.

 4. satmarean Răspunde

  Domnule Silaghi, terminati cu dezinformarile! Ce ati transmis satmarenilor in urma cu cateva luni despre centura?Au trecut nu 14 zile,cum ati anuntat, ci luni, domnule deputat… Le reamintesc satmarenilor: https://portalsm.ro/2015/04/silaghi-14-zile-vom-avea-desemnat-castigatorul-licitatiei-pentru-centura/

 5. satmarean Răspunde

  PLR-nu exista! Nu mai mintiti electoratul! Dovada ca acest asa-zis partid nu exista: http://tmb.ro/index.php/partide-politice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.