Ultima actualizare: azi, 19:38
Locale

PMP Satu Mare, reorganizat de un om cu multă experiență politică

PMPDupă eșecul electoral la filialei PMP Satu Mare și după demiterea Laurei Bota din funcția de președinte, am aflat dintr-un comunicat de presă că această filială județeană este în reorganizare.

Filiala sătmăreană a ajuns coordonată de Aurel Octavian Ghencian, persoană cu o vastă experiență în domeniul politic, având în vedere funcțiile de președinte plin sau interimate la partidele: Partidul Verde, Partidul România Unită, Partidul Ecologist.

Redăm mai jos comunicatul de presă al filialei județene PMP Satu Mare.

COMUNICAT DE PRESA

Filiala PMP Satu Mare se reorganizeaza, si face apel la toti membrii si simpatizantii, Partidului si a Fundatiei, sa participle la reconstruirea acestei filiale.

Sediul nou al Filialei este pe strada Vasile Lucaciu nr. 13, la parter, unde va asteptam cu drag. Telefoane de contact:0755747978.

Coordonator Aurel Octavian Ghencian

7 comentarii

 1. x Răspunde

  Ce experienta politica are? Ca intr-un interval scurt a fost presedinte la trei partide? Lucru asta spune multe. Ce patid a fost si Romania Unita? Ca au facut o intalnire si dupa aia nu sa mai auzit nimic de partid? Asta ii experinta politica? Oare de ce nu a mers acel partid?

 2. bun Răspunde

  Oare cine o sa mearga sa se inscrie in acest partid? Cine a mers sa se inscrie si in Romania Unita, Partidul Ecoligist si nu mai stiu ce partid, cea mai tare gluma pe care am putut-o auzi :)))

 3. anonim Răspunde

  Toti membri si simpantizanti au fost si au ramas alaturi de Laura Bota, degeaba veniti voi acuma cu reorganizare si tot felul de abureli ca nu o sa obtineti nici 1% la alegerile din 2016. Nu o sa mai fie niciodata echipa si unitatea care a fost cand era Laura Bota presedinte.

 4. Violrica Răspunde

  Da poftiți cu cotizații la Viorica , doamne am ajuns sa o văd si pe asta

 5. cipri Răspunde

  Un cuplu perfect VIORICA , DEMIAN , unul a fugit cu, cotizatiile de la PMP iar celalt a papat cotizatile de la PPDD si acum mai sint si amanti

  • iresponsabil Răspunde

   Nefericitilor!
   Ghencean chiar este un om citit, serios!
   Bota – o scremuta, curveta, care cerea bani pt cotizatii si le stabilea dupa functia oferita
   Echipa ei a ajuns de rasul curcilor, intr-adevar nu ce a fost inainte.
   Asa ca… Taceti din gura !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.