Ultima actualizare: azi, 19:43
DRM
Locale

PNL Satu Mare salută decizia UDMR de a nu da curs jocurilor politicianiste ale PSD-PLR

Ileana Blidar, Romeo Pop (18)Organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal Satu Mare salută decizia UDMR de a nu da curs jocurilor politicianiste de ocupare a funcţiei de viceprimar al municipiului Satu Mare, funcţie vacantată ca urmare a numirii doamnei ex-viceprimar Marcela Papici în funcţia de manager al Spitalului Judeţean Satu Mare.

Administraţia locală, aleasă democratic, în frunte cu actualul primar PSD, dr. Dorel Costel Coica, trebuie să îşi asume toate nereuşitele izvorâte din promisiunile deşarte, făcute sătmărenilor atât în campania electorală cât şi în cei trei ani de mandat. Răspunderea pentru eşecurile actualei administraţii trebuie să fie asumată în faţa sătmărenilor, doar de cei care au adus oraşul nostru într-o urbe neîmplinită, ştearsă, prăfuită, fiind convinşi de faptul că sătmărenii îşi doresc cu adevărat un oraş curat, aerisit şi modern, de nivel european.  

Ileana Blidar şi Romeo Pop

Co-preşedinţi ai Organizaţiei Municipale PNL Satu Mare

18 comentarii

 1. draga stolo Răspunde

  iar pnl ca fost membru usl merita postul, fiind partas la ascensiunea lui coica. unii mai au memorie, domnilor.

 2. Butka Gergo Răspunde

  Din nou papagali de serviciu doamna care impreuna cu sotul au lasat pe drumuri sute de oameni de la Sarmex si domnul veterinar cunoscut mai mult in randul necuvantatoarelor.asta este arsenalul PNL.

 3. dragos viorel Răspunde

  Din nefericire pentru voi mandatul lui Coica nu a fost un esec dinpotriva a fost un mandat mult mai bun decat cei 8 ani a lui Ghyusi .nu are rost sa incercati si voi si ungurasii populariei altceva ca oricum nu va mai crede nimeni si mai ales voi nu contati decat sa i ajutati pe ungurii sovini.

 4. A.M.S Răspunde

  Asociatia muncitorilor din fostul Sarmex multumesc familiei Blidar pentru ca au ramas fara locuri de munca.

 5. Sarmexim Răspunde

  Noua ne place urbea asta doamna experta in falimentarea fabricilor.daca nu va place sa plecati de aici.

 6. Sanda Răspunde

  Demolarea garajelor,anveloparea blocurilor,asfaltarea strazilor…… cum se numesc ?de ce nu s-au facut pana acum?sa va fie rusine a ti tauat salariile si pensiile amaratilor.

 7. elena Răspunde

  De fapt Pnk doreste un post de viceprimar ca nu poate spera la mai mult si astfel s-au inteles sa rupa voturi de la Coica si sa tradeze populatia majoritara.

 8. ANI Răspunde

  ACEASTA IPOCRITA SA INSCRIS IN PNL SI SOTUL IN PSD ce credeti voi ca urmareste aceasta muiere care a distrus o fabrica si a trimis oameni pe strada

 9. rocotarc Răspunde

  Nu au fost promisiuni desarte.Omul acesta chiar a facut pentru orasul acesta in mandatul lui de 3 ani cat nu au facut altii in 8.

 10. Daniel Răspunde

  Satmarenii isi doresc intradevar un oras curat,aerisit si modern,de nivel european dar singurul care a inceput sa faca ceva in sensul acesta este dl Coica. Doamna vorbeste de esecurile altora in loc sa se uite in ochii ei.Sotul dansei a distrus o fabrica cu sute de locuri de munca si mai are nerusinarea sa vorbeasca.

 11. kalaman Răspunde

  Doamna da chiar ne credeti asa de incuiati? Sarmex a falimentat iar Sarmexim infloreste. Si acuma ziceti ca primarul trebuie sa isi asume toate neresusitele .Dumneavoastra vorbiti? Primarul nu m-a lasat fara loc de munca, ba mai mult mi-a izolat blocul. Ce ziceti?

  • viruta Răspunde

   Ai dreptate. Si la noi in cartier a asfaltat strazile, a facut trotuare, a demolat garajele care si asa stateau goale sau pe post de camara.Oricum, dl Coica merita voturile noastre pentru inca cel putin un mandat

 12. radu. Răspunde

  Iar s-au gasit doi care sa vb tampenii.Care oras sters ba fratilor? voi va auziti? Orasul asta a prins culoare si viata de cand am stiut pe cine sa alegem primar.

 13. mariana Răspunde

  Se gasesc sa vb oameni care nu sunt seriosi deloc. Domnul Pop vorbea inainte de la tribuna PMP acuma vorbeste din alta curte .Mai stii? poate maine va vorbi din curtea UDMR .

 14. VASILE Răspunde

  Jos Coica, ne-a demolat garajele si au ramas mizeriile in loc, e mai bine?!A izolat citeva blocuri la drumul principal sa se vada, si cam atit.Alo DNA sa ne auda si pe noi aici in Satmar cineva. Va asteapta cu nerabdare Coica, Stef si Govor 🙂

 15. un cetatean... Răspunde

  Aruncati mizeriile si gunoaiele in tomberoane nu pe locul garajelor. La noi sunt parcari pe locul lor sau spatii verzi ingrijite!

 16. Blidar Ileana Răspunde

  Ma bucur ca prin comentariile dumneavoastra, vom putea angaja personal pentru fabrica. Cine a ramas fara loc de munca? Cum va cheama? Va rog sa veniti imediat pe str.Depozitelor 21,pentru a va angaja in minutul urmator.
  Angajam: tamplari universali,tamplari montaj,tamplari masinisti,sculptori,specialistI finisaj,specialist CNC.Va asteptam!

 17. Blidar Ileana Răspunde

  Ma bucur ca prin comentariile dumneavoastra, vom putea angaja personal pentru fabrica. Cine a ramas fara loc de munca? Cum va cheama? Va rog sa veniti imediat pe str.Depozitelor 21,pentru a va angaja in minutul urmator.
  Angajam: tamplari universali,tamplari montaj,tamplari masinisti,sculptori,specialistI finisaj,specialist CNC.Va asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Femeie în vârstă de 38 ani, accidentată grav în Corund

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Satu Mare a intervenit de urgență în data de 20.06.2015, în localitatea Corund la...

Închide