Ultima actualizare: azi, 19:26
Locale

Primarul Coica: UDMR refuză postul de viceprimar deoarece Kereskenyi se teme de Masculic

Dorel Coica, macheta parcari Micro 17 (44)Primarul Dorel Coica a declarat astăzi că UDMR-ul a refuzat postul de viceprimar al municipiului Satu Mare deoarece ar fi fost desemnat consilierul Masculic Csaba care l-ar fi eclipsat pe Kereskenyi Gabor  în campania electorală din 2016.

Am înţeles că UDMR-ul nu doreşte. Vă spun de ce nu doreşte. Pentru că dacă l-ar fi propus pe dl. Masculic, care e competent, şi ştie administraţie, l-ar fi acoperit pe dl. Kereskenyi, pe anul viitor. Cu mine nu e prieten niciunul de la UDMR. Cum să fiu prieten cu duşmaşii mei? M-ar mânca, m-ar înghiţi, dar n-au cum, că-s mare. Kereskenyi se teme de concurenţa lui Masculic. Masculic dacă vine se consolidează, eu îi dau atribuţii ca să vadă populaţia de etnie maghiară că lucrează, şi Kereskenyi rămâne pe dinafară. Asta e teama lui Kereskenyi“, a declarat Coica.

El susţine că are capacitate de a conduce şi fără postul de viceprimar.

Pe dl. Albu l-am auzit că nici vorbă să muşte mărul otrăvit, să fie de la PNL. Eu le-am transmis că dacă vor să vină să discutăm, chiar şi UDMR-ului. Avem capacitatea să conducem  şi fără UDMR, conducem mai bine ca ei şi o să vedeţi rezultatele în 2016“, a mai spus primarul.

Coica l-a mai acuzat pe Kereskenyi Gabor că face pe ideologul politic.

Ei ştiu de ce nu vor să vină, greu lucrează cu mine, eu sunt un tip dificil, muncesc de dimineaţă până seara, şi sâmbătă şi duminică, mă zbat, mă lupt. Ar vrea să stea o oră la Primărie, să vină să-şi ia fluturaşul. Ăştia nu-s obişuiţi să muncească. Ce face Kereskenyi? Se duce în Parlament, se odihneşte, doarme un pic. Vine înapoi şi face pe ideologul politic. Ei chiar au arătat cât au fost viceprimari ce pot să facă”, a punctat edilul.

Coica a a spus că UDMR-ul i-ar fi transmis că vrea să schimbe ambii viceprimari, dar în aceste condiţii atribuţiile lor vor fi altele.

“Eu l-am spus să vină cu viceprimarii la mine în faţă şi le dau atribuţii: unul va număra câinii comunitari de pe partea stângă a Someşului, unul va număra pe dreapta. Vă întâlniţi seara, vedeţi câţi aţi numărat şi îmi prezentaţi mie a doua zi raportul. Asta o să le dau lor viceprimarilor UDMR”, a adăugat edilul.

11 comentarii

 1. satmarean Răspunde

  Gabor si gasca lui de incompetenti nu vor sa-si asume nimic ei fac o opozitie distructiva pentru interesele satmarenilor fara proiecte constructive fara nimic doar resping toate proiectele imoortante pentru orasul nostru.

  • La ghilotina Răspunde

   A oprit acest nemernic şovin toate proiectele bune pentru oraş impreuna cu mafiotii de consilieri udmr plus cretinul de Ratiu.

 2. cetatean Răspunde

  Nu mai vrem sa i vedem pe acesti consilieri ordinari in frunte cu deputatul chel.Ne -am saturat de voi nu faceti nimic pentru noi satmareni.ajunge cu voi .

 3. Bator Răspunde

  Ce a facut Gabor pentru orasul Satu Mare de cand e in Parlament?nimic.

  • escape Răspunde

   Cetatean = Satmarean = La Ghilotina = Bator, tu crezi ca toate lumea e prost. Scrii 4 commenturi in 5 minute sub 4 nickname-uri. Esti psihopat. Nu stiu sincer cine e sovin, sau poate esti platit ptr asta.

 4. gutza, babutza Răspunde

  Prosti ne mai crezi nene.

 5. becu Răspunde

  Cojac este un imbecil. Cel mai dobitoc edil din ultimii 25 de ani. Din fericire mai are un an si scapam de acest idiot.

 6. Calin Răspunde

  Un mincinos mai mare ca Coica nu am vazut ,dupa ce nu sta cu saptamanile prin primarie ,denentul zice ca lucreza si Sambata si Duminica probabil prin patul barmanelor si a curvelor.

 7. cioban Răspunde

  Ce treaba are magaru’ de unde beau oile apa??

 8. satmarean Răspunde

  Important este ce ramane dupa un primar restul sunt vorbe goale din partea adversarilor politici dupa Ilyes nu a ramas nimic decat dezamagiri dar Coica a modernizat acest oras cat a putut.FELICITARI COICA.

  • Matroz Răspunde

   Asa o fi…si-or ramane dupa el datoriile pe care noi le-om plati Tehnic Asistului si 3G……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria a arătat macheta parcărilor. Cum vor arăta Micro 17 şi Soarelui

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a prezentat astăzi într-o conferinţă de presă, macheta parcărilor din cartierul Micro 17 şi...

Închide