Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Sătmărean prins că fura curent electric

descărcare (11)Luni, 29 iunie 2015,  jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. Electrica S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în municipiul Satu Mare.

Cu acest prilej, jandarmii împreună cu lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au constatat că, la un imobil se sustrage energie electrică fără a fi contorizată. Astfel, s-a constatat că, instalaţia de alimentare cu energie electrică a consumatorului prezintă modificări neautorizate ce constau în legarea directă fără aparat de măsură, iar persoana care locuiește la acel imobil sustrage astfel energie electrică.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Erika S. din Satu Mare.

Pe numele celei în cauză au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiuni de ”deteriorare a echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate şi ”Furt”, fapte prevăzute şi sancţionate de articolul 92 alin. 1, din Legea nr.123 din 10.07.2012 „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”şi art. 228 Cod Penal.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.