Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

100 de locuri de muncă disponibile la Draxlmaier

Draxlmaier Satu Mare (29)La cererea DRM Draxlmaier Romania Sisteme Electrice SRL, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza o Bursă a locurilor de muncă în meseriile: montator subansamble și muncitori necalificați.

Societatea pune la dispoziție 100 de locuri de muncă ca urmare a extinderii activității. Bursa va avea loc în data de 7 august 2015, la Casa Șvabilor, str. Vasile Lucaciu nr. 9, începând cu ora 10:00.

Persoanele care au calificarea de montator subansamble sau sunt necalificate și nu au loc de muncă, sunt invitate să participe la bursă, la data, ora și locația stabilită.

Sursa: AJOFM Satu Mare

14 comentarii

  1. ¯\_(ツ)_/¯ Răspunde

    Good joke good joke!

  2. angajat birou Răspunde

    Nu de 100de muncitori au nevoie ci de 1000!

  3. Laura Martin Răspunde

    Daca nati invatat mergeti si lucrati acolo….eu nas lucrs acolo nici sa am cel mai mare salar din tot judetul

    • D.L. Răspunde

      Nu e vorba de invatat.pe benzi lucreaza si cu diploma de inginer.dar daca nu ai pile si relatii,nu avansezi nici in 100 de ani!

    • Norick Răspunde

      Draga @Laura : Sa nu-mi spui,ca tu ai invatat mai mult de 10 clase ! 🙂
      P.S. nu cumva esti tot acelasi Laura de la coltul Paulestiului vis-a-vis cu Ceprom ??? 😀

  4. Mihaela Aniko Pop Răspunde

    Laura Martin daca o persoana este necalificata si lucra in Germania la Draxlmaeir avea un salar de 1300€ iar acum cã sa mutat in Ro plateste omul cu 300€ si pedeasupra si 3 schimburi rusine sã le fie

    • Norick Răspunde

      Draga @Mihaela si Tu esti cam pe nivelul Laurei:vorbesti,fara sa gandesti.Crezi,ca neamtul ar fi investit in Romania un euro ,daca salarizarea era asemanator cu cel din Germania???
      Mai bine bucura-te,ca te-a invatat cum trebuie sa lucrezi civilizat si ti-a dat paine pe masa. 😀

      • Norick Răspunde

        P.S. pentru situatia actuala nu neamtul de vina,ci conducerea din SM (inclusiv sefii din birouri si banda).Un lucru’ este cert : neamtul nu-si bate joc din muncitori,indiferent ce etnie au…

  5. Fost Angajat(John) Răspunde

    Am ajuns sa traiesc s-o vad si pe asta. Ati ajuns la mila AJOFM, ca nu se mai angajeaza nimeni la voi. Si inca 100 va trebuie. Ideea ca satmarenii nu vor sa lucreze e falsa, oameni buni. Vor sa lucreze,fiecare are nevoie de un salariu dar nu in conditii inumane, cu norme de lucru SF, cum e la voi. Pun pariu ca bursa asta o sa fie un esec total, probabil o sa vina oameni pentru angajare si presupunand prin absurd ca o sa recrutati 100, o sa vedeti cati raman din ei dupa scurt timp. Unde ati mai auzit o firma, la care zilnic sa-si dea demisia cineva? Tin minte cand eram angajat, a fost o zi, cand au lichidat 40 de mnuncitori. Daca ar spune conducerea adevarul si anume cati au lichidat in ultimii 2 ani, ati fi uluiti. Parerea mea e ca ar fi cel putin 1000(o mie).

  6. nicu Răspunde

    Ca platitor de taxe si impozite sper ca o institutie a statului(AJOFM),nu presteaza gratis unei firme private(DRM).Solicit AJOFM sa faca publica factura emisa catre DRM pentru servicii de recrutare personal.DRM nu are decat sa apeleze la firme private de recrutare de personal,sa mareasca salariile,sa aduca somalezi,sa se duca acolo unde pot gasi sclavi la 250 euro,dar sa nu cheltuiasca banii contribuabililor romani ptr servicii de recrutare.

  7. Pentru Fost Angajat John Răspunde

    Imi pare rau pentru tine si de experienta pe care ai avut-o acolo. Sunt sigur ca ai gasit un loc de munca mai bun si te descurci mai bine acum. Te asigur ca si afara se lucreaza la fel de intens, peste tot dealtfel.Nu poti decat sa te conformezi cu ceea ce este in prezent in orasul nostru. Nu cred ca o sa fii vreun Che Guevara al zilelor noastre. Stim ca e greu, nu e pentru oricine un asemenea loc de munca dar asta este deocamdata.

    • John Răspunde

      Interesanta parerea ta prietene.Da imi e mai bine in postura de fost angajat. Si asa o sa ramana. Decat acolo,mai bine oriunde, oricum oricand altundeva. Nu sunt un fel de Che Guevara, dar daca are vreo relevanta sa stii ca am luptat in revolutia din decembrie 1989. Ceea ce e in DRM imi aminteste de regimul securisto-bolsevic de dinainte de 1990.Insa ultima ta afirmatie cum ca nu e pentru oricine un asemenea loc de munca ma pune pe ganduri. Iti spun eu cum e: poate lucra si ultimul retardat si unul cu facultate. Replici de genul: nu ma intereseaza salariile voastre,ma doare in cur de voi, nu-mi pasa ca nu mai puteti, puteti pleca ca vin altii, le-am trait live. Tragi ca un animal si tot nu le ajunge? Dar…STOP…ca se vor speria viitorii angajati si voi fi eu de vina dupa aceea.

  8. Fost Angajat ksk 222 Răspunde

    Hmmm !!! Buna ziua ! Atat pot sa comentez aici e vb de lucrare in echipa , i-ar lucrarea in echipa nici vorba ! Esti umilit zii de zii ! O singura intrebare am : Un angajat cate salarii ia aici 2 3 ??? Nu un singur salar iei , iar in lipsa oamenilor in ultima vreme adica aproape in fiecare zii faci munca altuia da cum vine asta ? Eu iau un singur salariu adica luam . Esti obligat sa faci si munca altuia pentru , ca nu sunt interesati cum te descurci , nu zic se descurca omul dar cand deja e mare lipsa de oameni si e cam mereu obosesti si cedezi ! Sunt si mereu voi fii un luptator nu ma dau batut , aici nu cu munca e problema … nu sunt organizati deloc si nu inteleg ca daca e lipsa oameni nu o sa iasa productie de 100% ceva logic dar mai bine stam in scaune si ne plimbam in loc sa vedem care e problema si cum se poate rezolva !!!

  9. Carol Petyke Satu-mare Răspunde

    un salar bun in draxelmaier ar fi 500 de euro plus techete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.